Pancser a haverod, és nem tudja használni a motort rendesen. Mivel amúgy is V2őről van szó, miért nem használja a motorféket többet? Nem állandóan az elsőt kell húzogatni, arról nem is beszélve, h jobban lasul egy motor, ha mind a 2 féket használod. Amúgy még azért is pancser, mert a szar ferodo-t megvette bele, ami nem is fog, elfogy 6000km alatt és a tárcsát is szétbassza. Gratulálok neki... Amúgy sztem a gyári betéteknél nincs jobb, mert azok picivel másabb összetételűek mint amit utána tudsz azonos márkából venni bele.
azt hittem az csak az SP2őkre került. 3 naponta nézd át az ebay-t, lesz elöbb utóbb. Amikor mi túrtuk se volt semmi aztán 1 hónap múlva bontottak 1et...
Egyébként azért ilyen olcsó mert nem kell a kutyának sem!
Félnek tőle az emberek! Tudod V2!
A sor 4 a menő!
Van egy két típushibája de nem vészes!
Kicsi a tank! 2002-ig 16 liter utána 19 ha jól tudom! ettől az évtől más a műszerfal is! 2005-től pedig a fékolaj tartály változott!
állítólag sokat eszik! Nekem 5,5-7 liter között de nagyban függ a vezetési stílustól! Megetettem már én is vele 9 litert de az a ringen volt! A
vezérműlánc feszítője típushiba állítólag! Az enyémben is elszakadt a rugó! Átugrott a vezérlés az első hengerfejben és 4 szelep bánta!
Jövőre eladó lesz az enyém is! Most épül vissza gyári állapotra! Mert így nem tudom eladni! 6 éve van meg de nincs nagyon használva! Idén nem mentem vele 1000 Km-t sem!25000-Km-el vettem most 50000 Km van benne! Ha nem viszik el akkor meghagyom mert igazán semmi bajom vele! Csak két motor felesleges főleg hogy ki sem használom!Tavasszal meghirdetem mind a kettőt aztán amelyik elmegy az elmegy!