Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv! ne bánnd..mindig jön valami kedvező alkalmi vétel..hát hallod tényleg kultuszmotor ez az XR..nem győzöm fordítani az angol leveleket...
Nem tudtam elmenni
De így,hogy aludtam rá egyet nem is olyan nagy baj.
Nagy kompromisszum lenne mind
Mivel szűkös a keret még is csak 250 2T lesz abból szerintem
Most várok egy alkalmi vételre
igen....de csak akkor ha kint ripolod feszt es koszos lesz mint a kepen nekem amugy bent hasznalva nem kell gyakran
ezeket néha így széjjel kell szedni? zsírozgatni meg ilyesmi?
hat enyem azert nem tenyernyi 4x4-es diferencial elol hatul zart hajtas rendes csapagyazasa van a kerekeknel meg a diferencialnal is alu kardana van mindehol olajos teloi vannak es megy mint allat
volt egy kínai 5ezer forintos, az is állat gép volt csak ugye a hajtási rendszere nem volt zárt, és megette a homok pillanatok alatt, szobában sokáig el lett volna vele az ember, a falom felment vagy 10 centit
meg ugye amikor egy működőképes robogó 40-60 ezer akkor csak nem vesz az ember ugyanennyiért egy tenyérnyi kütyüt
enyem volt 140 euro....ha joot akarsz min. 100 euro kell ra de mar 120 ert is vannak jook
lehet nem lesz belőle semmi, ilyen 50 ezreket nem akarok érte kiadni, mert semmi értelme
hat en Buggyt ajanlom mert lehet kint is hajszolodni vele es ha driftelni akarsz azt is lehet csak atlatszos ragasztot kell tekerni a kerekekre es mar csuszik is....viszont joo hozza venni erosebb elemet es gyors toltot ja es legyen 4x4-es es legalabb 1:10 mint az enyem
ilyesmi ketyere kellene reális áron
taviranyitos autorol van szo? nekem van
ma mész megnézni őket?
Kicsit az ülés szétszakadva, de szép a motor bizony! Rég láttam ilyet eladót!
ha olcsó motor kell
nekem volt ilyen, nem egy xr4 de egész jó gép
ha valami gáz van vele akkor van egy komplett vázam hozzá fillérekért
az erdős az valahol erdélyben készült
itt a fain honda

szerintem még alkuképes is
karokon nem próbáltad még?
Nekem van de még nem tudtam mire használni
szerintem 3 hétvége alatt megunja
valami tamiya típus volt, távpiszkával együtt volt 30 felé
de gyereknek játszani persze nem nagyon éri meg mert megunja vagy kinövi és jobb kell tehát értelek és meg értelek
megértelek de sajna ha igazán jót szeretnél egy távirányító is kb ennyibe kerül persze az még nem is pro változat mert az kb 130 ezer
30ért van új, ami zárt rendszerű meg a tököm tudja mi, a youtubon elég meggyőző videók vannak róla
de én nem akarok ennyit adni, több okból is
de ne ad fel mert hirtelen változhat náluk nem lehet tudni
ha nem válaszoltam volna még a héten talán azért mert nem beszéltünk