Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megtörtént a kézvédő generál, szerintem ütős lett
ez már tuti nem fog szarrátörni(az eredeti spiáter belső rész morzsákká tört)
hat ez igen nagy
tesomek 1 eve epitettek hozza a regi hazhoz es sogor kollegajanak faterja meg annak munkatarsa epitettek egeszet ja meg mink meg a sogor par munkatarsa haverja....sokat megsporoltak igy
hasonlo van nekunk a garazsba lent csak kisebb

hogy nincs valaki ennyire képbe,hogy milyen motorja van ? vagy ha nincs képbe,még akar hazudni,és okoskodni?
így nem fogják megvenni,mert vicce csinál magából a hülyeségével :D
Megkérdeztem a tagot, hogy miért kellett szelepet meg vez.láncot cserélni?
Felidegesítenek az ilyen hülyék
Egyébként a kéményseprők is szakhatóság lett ...... ami annyit foglal magában hogy kémény ellenörzés során ha hibát észlel készüléken vagy akár kéményen a gázművekkel együtt jol megszopatnak arrol ugye nem is beszélve hogy a gázművek nem egy helyen nyomvonal ellenőrzést tart.....szerintem tudjátok ez mit takar ha csak egy kis eltérés is van a tervezett gázhoz képest amire engedélyt kértél anno gázóra blomba és terveztetheted újra persze addig fűtés nuku és zsebbe is nyúlhatsz... most itt pesten a tárasas házakat szopatják szét karöltve a kéményseprökkel mert ugye jol tudják az egyszeri embernek nincs pénze de egy társasház hitelböl is tud finanszirozni... szoval nem egy helyen szeretem le az elmult hónapokban gázkészüléket és tettem helyére bojlert... ( no comment)
Ez nagyon jó. 2T vezérműlánccal
munkatársamnak 20 pénz volt egy ajtó áthelyezés tervrajza meg valami statikai elemzés
2 méter körüliek ... nagy fűtő teljesítménnyel ezért írtam a vegyes kazános rendszert ... ajánlott padlóra helyezni kb 80 kg/DB
2007 óta 70 órát ment a gép?
ez kb havi másfél óra
kb mintha az xr4et 5000km-el árulnám (az órában ennyi van)
Én még az ilyenek elött állok ha egyáltalán itt akarok maradni az országban de én sem fogok épitkezni az biztos..maximum ha nyerek a lottón de akkor is csak mint épités vezető leszek kint nem dolgozni.. Veszek egy kész házat és ennyi..nincs engedélyeztetés se semmi macera max ha át akarom épiteni! Sokkal több stressztől óvom meg magam mint ha épitkeznék
Nem is tudtam,hogy ezeket is titán szelepekkel gyártják ,

A hülyéje ,
ha már épitkeztek :) garázsba és pincékbe tudok ajánlani fűtő regisztereket van pár darabom bontott( ezek még a régi tiusúak nem görbülnek a lammellák szóval üthatö vághato) vegyes kazános fűtéshez tökéletesebb nincs... garázsba sufniba vagy pincébe igény szerint szeleppel esetleg termofejes kivitelben pár képet teszek fel ha kell valakinek szóljon minimál lóvéért vihetö...
reggelt mindenkinek:)
gépészetet remélem nekem adod ki meloba .. zsiros maszek
Majdnem megfeszültem mire mindent lepapíroztunk és ellenőrizni is jöttek
Mivel nincsenek nagy beruházások ráér a sok akta tologató
így egy nyomorult garázsépítéshez is jönnek és baszakodnak mert különben kiderülne ,hogy semmi szükség nincs a sok ingyenélőre.
Amúgy morgen!
ha passzol a hossza(le akarom engedni a sárvédőig, akkor majd belealkudom
remélem van számlaszáma, mert utánvéttel az ilyen már nem éri meg
Tetesd bele az árba a posta díjat
ja és 3ezerért adja azt a sárga telóvédő gumit
a sóher énem sokalja egy kicsit
sajna nem
haver most épített, csak pislogtam milyen szabályok vannak
pl a tulaj csak max segédmunkát végezhet(már ha nem a szakmája az a meló)
szóval nincs úgy mint nálunk volt hogy simán behúztuk a villanyvezetéket, vagy kicsempéztem a budit......
kb 10 évvel ezelőtt lett kész szerintem olyan 3-400ezer munkadíj lehet összesen a házban, most meg lenne a költség majd fele
most már én sem építenék, vennék egy lepukkantabb kérót és megtákolnám, ott azért még nincs olyan nagy ellenőrzés
Hmmm... de jól néz ki
Hát igen régen szokás volt,hogy a haverok segítettek felépítteni egymás házát.10 évvel ezelőtt még én is mentem culágerkodni a haverhoz mikor építette a házát.Jó is volt az,egésznap jókat hülyéskedtünk,nagyokat kajáltunk és szépen felépült a ház.Manapság én úgy látom ez már nem működik
Hát igen sajnos ez múlandó
Viszont szépet nektek én megyek mert manóim már várnak