Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem bántásból ,
Az idő meg mindig jó
van az elso villara irva valami....az mit jelent? nekem is rajta volt
Szia kéne dumálnunk
ez tavalyi kép vagy idei ?
Sziasztok Csibészek
Külföldi munka miatt kolega Meg a motorozás azért mégis csak jó időben az igazi
"elrakom télire"......áááááááááááááááááááááááá , , ,
Önzáró anya egyhengerre kötelező
Mentél már ilyennel sárban?
Az XR-re németből rendeltem egy plusz kereket("18) mert akkor még vacilláltam a vegyes használaton ,meg a Gilera-hoz is van egy R-be való "18-as kerekem mindkettő felgumizva,de amit kerestem őket nincs az az isten,hogy eladjam (max. YZ 250-re cserélhetők )
ja vagy a 2KF-é..... na majd figyelem, hátha akad elaó
Ezt nem tudom megmondani de az enyémtől régebbié lett beletéve. Arany színű és könnyű fém volt. A gerecsemotornál tette bele a tulaj. Az eső telót is kicseréltettem és úgy jobb lett a viselkedése.
a tiédbe a 87-88-as(lehet van 89es is) 3aj tenere hátsókereke vélhetőleg jó
ez jónak néz ki, megjegyzem ezt a típust is....
és melyik évjáratét/típusét tetetted bele?
szerintem hosszú a link..., de keressetek rá!
No mégegyszer
http://www.kendatire.com/en/ho..." target="_blank">Kenda K760
http://www.kendatire.com/en/ho..." target="_blank">Kenda K760 trakmaster
Ez sem sár gumi, de én már használtam és nagyon jó univerzális gumi. Sárban is aránylag jó. Jól tisztul. És van 17"-os méretben RMC-nél.
A 17-es kerekekkel inkább utcára gyártották őket. Ha viszont terepen használnád akkor szereltess bele szerintem 18 vagy 19-est. Én a sajátomba 18-ast tetettem azt hiszem 5 e volt szereléssel együtt. A tárcsa és a lánckerék megegyeztek. Ha a 19-es elfér akkor azt még könnyebben és jobbakat tudsz szerezni .
Kanizsán keine praktiker, de megnézem csavarboltba, mondjuk mostmár elrakom télire, majd tavasszal lesz nagyszervííz!
akkor vegyél másikat, a műanyagos pár forint darabja
ha utána is lelazul akkor ragasztani kell
Én bementem a praktikerbe és vetem imbuszfejü csavarokat rozsdamenteset alátéttel és hozzá való csavarokkal..700ftból megvolt mindet ki cseréltem mert elszakadtak! Szerintem megéri!Esetleg rugós alátét vagy önzáró anya
Akkor az lesz a baj, műanyagosak sajnos!
ez a lemezes önzárós? mert azoknak be kellene szorítani
mert ha műanyagos végű önzárós akkor az egyszer használatos
Igen önzárós anyák, az lehet hogy egyszer fellezult és most már nem megy vissza központosan?