rosszul fogalmaztam ha kicsit mozdul valamerre, azért szeretik a tűgőrgőt mert jól viseli a terhelést. de ha megnéztek egy új tügörgőt tengellyel nincs mozgása oldalirányba
ha a tengelyed ép még akkor érdemes kicserélni a csapágyat,ha szerencséd van lehet szerezni olcson skf-nél váltoknál szoktok csinálni és fillérekbe kerül
oldalra nekem se mozog csak fel le....igaz most kaptam szet nem reg es ziroztam meg....nem z van megevodve ami a vazhoz csatlakozik mega rugostag alja meg teteje....foleg ott mozog nekem de nem oldalra
gyüjtést kell szervezni egy nagy kalapba és megvenni az ilyen kísérleti holmikat :) hogy mindegyikünk tanulmányozhassa a szelep is jóval olcsóbb de vajon valóban jó e?
megkell nézni lóg-e oldalirányba, de szerintem a legjobb ha kitudod venni a tengelyt és megnézed nincs-e berágva, és rámérsz a tengelyre. sajnos a tügörgős csapágyaknál a tengelybe szokott berágni leghamarabb
hátsó lengőkar belső csapágyakat mikor kell cserélni ill a benne levő tengelyt? honnét tudom hogy már szarok a csapágyak ill tű görgök mert ha jól látom az van benne
a bezabáltatásra meg csak annyit hogy vedd le gyujtásrol dekot huzd be addig hogy rugni még tudja gépen tehát érezd hogy mozog a dugó és a gázkart ilyenkor húzd rá pár rúgassál így ki tudod szellőztetni ... ha ez megvan gyújtás vissza ... felsöholtpont finoman beállít és rárúg (gáz nélkül )
szia. ha nagyott durran gyertyát cserélj enyém is csinálta utána indult könnyen,vigyázz az ennyém gyertyacsere után kezdte pedig új gyertya volt, nem mindig jó sajnos
gázt ne huzz neki ... a dekót meg használd hogy megtaláld a felsö holtpontot és ha már érzed mehet az a rugás nem kell kapkodni vele belejössz:) probáld elöször csak oldal támaszról inditani
Kiváncsi lennék milyen minőség T.K.R.J. ?
Mert XR 600 Dugó is 29000ft
Prox meg van 42000ft