Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtom
INA csapágyakat vettem egyszer himbába olyan 1600/db áron. HK jelölésű, ami a zárt házas tűgörgős kosárra utal.
ha a helyére tolom a rögzitö tengelyt igy hogy ki van szedve a villa ez biza semmere sem mozdul. a tűgörgöt nem vettem ki
rosszul fogalmaztam ha kicsit mozdul valamerre, azért szeretik a tűgőrgőt mert jól viseli a terhelést. de ha megnéztek egy új tügörgőt tengellyel nincs mozgása oldalirányba
ha a tengelyed ép még akkor érdemes kicserélni a csapágyat,ha szerencséd van lehet szerezni olcson skf-nél váltoknál szoktok csinálni és fillérekbe kerül
nekem akart lanni
enyhén? van képed a blokkrol?
oldalra nekem se mozog csak fel le....igaz most kaptam szet nem reg es ziroztam meg....nem z van megevodve ami a vazhoz csatlakozik mega rugostag alja meg teteje....foleg ott mozog nekem de nem oldalra
Most mértem meg XR 600 szívó szelepet és más méret mint ami weboldalon van....
gyüjtést kell szervezni egy nagy kalapba és megvenni az ilyen kísérleti holmikat :) hogy mindegyikünk tanulmányozhassa a szelep is jóval olcsóbb de vajon valóban jó e?
Sajnos kézi dekom nincs.Amikor a berugokar enyhén megakad akkor van felső holtponton?
oldalra? kis berágás látszik a tengelyen épp hogy valami ettöl nem hiszem h mozdulna oldalra
Üdv mindenkinek
Kiváncsi lennék milyen minőség T.K.R.J. ?
Mert XR 600 Dugó is 29000ft
Prox meg van 42000ft
nekem mozog fel le de leszarom....nincs ra keret hogy kicsereljem...elmegy igy is
megkell nézni lóg-e oldalirányba, de szerintem a legjobb ha kitudod venni a tengelyt és megnézed nincs-e berágva, és rámérsz a tengelyre. sajnos a tügörgős csapágyaknál a tengelybe szokott berágni leghamarabb
akkor mikor mar lotyog
igaz igaz :)
csapot nem kell elzárni?
hátsó lengőkar belső csapágyakat mikor kell cserélni ill a benne levő tengelyt? honnét tudom hogy már szarok a csapágyak ill tű görgök mert ha jól látom az van benne
a bezabáltatásra meg csak annyit hogy vedd le gyujtásrol dekot huzd be addig hogy rugni még tudja gépen tehát érezd hogy mozog a dugó és a gázkart ilyenkor húzd rá pár rúgassál így ki tudod szellőztetni ... ha ez megvan gyújtás vissza ... felsöholtpont finoman beállít és rárúg (gáz nélkül )
TKRJ :)
Gerecse motor, Bontott szelep darabja 5000
szia. ha nagyott durran gyertyát cserélj enyém is csinálta utána indult könnyen,vigyázz az ennyém gyertyacsere után kezdte pedig új gyertya volt, nem mindig jó sajnos
gázt ne huzz neki ... a dekót meg használd hogy megtaláld a felsö holtpontot és ha már érzed mehet az a rugás nem kell kapkodni vele belejössz:) probáld elöször csak oldal támaszról inditani
ha japan akkor csak nem szar