Enem fér a fejembe miért kell irigynek lenni, meg egy szaros jogosítványra verni a tamtamot, hát mi ez? Mer neki tele van a jogsia egészségére, minek irt? Kérdezne hogy milrt van vagy valami, róbálna normálisan kommunikálni, nem mindjárt torokra.... gusztustalan... Roszabb mint a Totalcar forum.....
Mint a cigányok úgy verik magukat... eszméletlen, és pofázik hogy ez miért nincs moderálva. Ezen kiakadtam, az xr fórumi minden tagja írhatna valami pozitívumot a csicskáknak ini jogsis galériájához
amúgy az ütődést mennyire bírja ez az anyag?
mert a legvégén néha koppan a vas ha figyelmetlenül nyitják
az asszonynak hiába is mondanám hogy nézze hogy nyitja....
komolyan mondom hogy ettől több hülye már nem férne el a földön......
5-ből 4 ember nem fogta fel a dolgot
de ugyanez volt régebben egy segítsetek galériánál is, bár ott egy picivl jobb volt az arány
Üdv!
Van szelepem, igaz domié, HA KELL holnap lebontom a hengerfejről, megmérem, lefotózom!
A lengővilla "kutyacsont" tűgörgő méreteket épp tudok, szétszedtem a szerzeményt, be volt rohadva rendesen. Mindig zsírozzátok különben berohad!
Maximum a pénz szórásához.
mert a legvégén néha koppan a vas ha figyelmetlenül nyitják
az asszonynak hiába is mondanám hogy nézze hogy nyitja....
feltettem a görgőket, nagyon facák
olyan halk lett nyitás közben, mintha ki sem lenne nyitva
köszi!
Remélem nem lőttem mellé!
5-ből 4 ember nem fogta fel a dolgot
de ugyanez volt régebben egy segítsetek galériánál is, bár ott egy picivl jobb volt az arány
Sok baráttal lettél gazdagabb
Van szelepem, igaz domié, HA KELL holnap lebontom a hengerfejről, megmérem, lefotózom!
A lengővilla "kutyacsont" tűgörgő méreteket épp tudok, szétszedtem a szerzeményt, be volt rohadva rendesen. Mindig zsírozzátok különben berohad!