oké feltöltöm inkább az egészet,3és fél perces
de nincs benne semmi komoly mutatvány,összeszokási stádiumvan még csak,ja meg nullás a hátsó gumi majd hétvégén cserélem rajta,kapar összevissza ha kell ha nem XD
arra kunságban pedig vannak ám homokos utak :) nyáron sztem tengelyig sülyedne a forró homokban a gép arra császrátöltéstöl Jánoshalma felé de a táj kárpótol:)
Aha, értem. Akkor nem kell csodákat várni a rövid áttételtől. Meg végülis igazatok van hogy ha most kettesbe kell a nagy lendület akkor meg van, de viszont rövidebbel lehet lassu lesz és még úgy sem fog menni a falazás.
Ez így van csak tudod felénk semmi homok nincs csak kő és erdei föld és némi sár.Megszokás kérdése de tavaly a balaton déli részén anyáztam szépen mert ott hosszú kilómétereken keresztül por homok volt
na ja olyan 70 felé kezd kisimulni a motor járása 110nél már olyan mint az aszfalt
a megállás a szar néha nem sikerül csak az oldalán, ha mély akkor még fékezéskor is erősen kell a gázt húzni
itt meg szinte mindenhol az van. tudok olyan helyeket ahol egy hetes tartós eső után is tengelyig lehet süllyedni a homokban
nem a semmiért nem takarítom a láncom, lesikálja a homok fényesre
homokon tökmindegy mi van fenn, aztán a száraz agyagos csatornaparton is kb tökmindegy. haver meg nyúl volt sárba nem ment bár most a drz-vel sem mer menni "necces" terepre
a necces meg annyira necces hogy a gyerek a szimóval simán leküzdi
Én is régen c02 -t használtam a dr 600 on de kemény talajon vándorolt a hátulja sárba se volt egy nagy szám.Igazából az a gumi sziklás köves trepre való,rá is van irva,hogy STONE
homokra, meg ilyen vegyes nem full sáros terepre teljesen jó a c2
havernak ilyen volt a ténérén
nekem ekkor c4 volt de kezdtek berepedezni a bütykök
bár ez vagy 4-5 éve volt azóta nem tudom milyen minőségűvé vált a mitas, az ára az szinte dupla lett
de nincs benne semmi komoly mutatvány,összeszokási stádiumvan még csak,ja meg nullás a hátsó gumi majd hétvégén cserélem rajta,kapar összevissza ha kell ha nem XD
a megállás a szar
na készült egy video a crm ről , csak elég hosszú, ha érdekel valakit vágok ki belőle 1 rövidebb részt,hogy milyen ... :D
nem a semmiért nem takarítom a láncom, lesikálja a homok fényesre
a necces meg annyira necces hogy a gyerek a szimóval simán leküzdi
havernak ilyen volt a ténérén
nekem ekkor c4 volt de kezdtek berepedezni a bütykök
bár ez vagy 4-5 éve volt azóta nem tudom milyen minőségűvé vált a mitas, az ára az szinte dupla lett