Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma már lepucoltam az egész hengert szépen csillog holnap meg a blokk többi részéröl szedem le a festék maradványokat aztán marad ez az alu szín...
5
hát engem azt nem izgat :) kapok én csaj ;) ha akarok...... dehát udvaroljanak csak srácok legalább mehetnénk jo kis endurós lakodáréba:))
Mennyit kér érte?
Ilyenkor lapítt mindenki de mikor beír az xr 4 es kis punci.Akkor még olyan is válaszol aki a fórum közelébe se volt már 1 éve
masteron ugy néz ki lesz xr szívó csonkom most levelezem le a csávóval hogy valóban 1röl beszélünk e:)))
hu de lapítunk mindenki a hengert pucolgatja fényesíti?:)
X vagy R
dunára még olyan horgaim is voltak ha a hegyénél akad be a kőbe eltörik mielőtt elszakadna a zsinór
Dunára nem kell sok motyesz sőt ha gondolod elég ha csak botot hozol többit adom én
én a cuccolást utáltam meg..... 1000féle kacat, és mindig az kell ami nincs épp ott
már a legvégén őgy pecáztam hogy tettem fel 20as fonottat 1 horoggal, bojli aztán vártam a halat
kicsit elment nekem is a kedvem amiért nem fogtam egy menyust se de ez van
nem lehetetlen dolog
bár mostanában nem szeretek annyira pecázni
de vizet nézni még mindig szeretek
invitálnálak egy pecára tudod a stégemre :)
feküdni szeretek szóval nagyon nem rendít meg a dolog
a héten pl pecáztam, apósnak csináltam 3+10 szereléket meg kötöttem neki 60 horgot, remélem kitart neki egy darabig
bírod még ezt a mocsok telet?
1 betű nem sokat számít
Nem sok,hiányzik az XR ,de imádom az RR-t is
Szervusz!

Ha időm engedi fenézek és követem az eseményeket. Közben nevet változtattam.
Télen kicsit kicsinosítottam az éxert, már csak a tank festés van hátra. Ha kész lesz teszek fel róla képet.

Nálad mi a helyzet?
csökenti az égésteret tehát nő a komreszió
szerintem tuningot talált ki tuti
Minek neked MTX henger?
rád is lehet épitkezni
Haver állandóan mondja. Mindig kiakasztom a hülyeségekkel
te egy igazi vagy mondták már ?