Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Ok rendben, majd várom a képeket. Egyébként milyen tömítés készletet vettél?
mert nem veszel ujat?
Mocis.a gyűrűt külön nem adod?
Sziasztok!
Eladó dominátor hengerfej jó állapotban szelepek nélkül 15.000 ft
Helló, majd csak pénteken tudom küldeni a képeket,meg a paramétereit. szelep szár szimeringet kb fél éve cseréltem de most megint van 4 új a tőmi garni-bol .
Helló! Még érdekel,ha tudsz küldj képet meg valami méretet! Ha esetleg érdekel van új szelepszár szimmeringem 5,5mm-s szelepszárra, az enyém csak 5mm. A képet a tipis@citromail.hu-ra küld légyszi! Az árra gondoljál valamit, s majd egyezkedünk. Előre is köszi!
Ma mentem a vasamal vagy 100km már nagyon hiányzot :)
Sziasztok csibészek
mar alig varom hogy az en TM42-rol csinaljak ilyen kepet ...grat hozza
Igazat beszélsz , én is ezt vártam . Szerencsére nem így lett alul is olyat tol , mint eddig soha , pedig máson nem változtattam . Fent meg ahol eddig kezdett elfogyni , most üvöltve pörög tovább . Van fordszámmérőm , hát beleforog a 9-10-be erőből .
A túl nagy karbi alul ront a gázreakción - a nagykönyv szerint. Krosszokra azért raknak nagyot, mert folyamatosan nyelezik. Pl. KTM 525 EXC-n FCR39 van, SX-en FCR41.
Azért ez nem mindig igaz ha túl nagy a karbi az gond is lehet de a 36 ost el kell bírnia a kis 250 esnek.
Érdekes módon a hengerfejre menő gumicsonkba szinte passzolt 2mm átmérőkülönbséget simán tágult a gumi ....
Sose baj ha nagyobb ( a nőknél is így van ) .
De a 250-es krosszokon még nagyobb is van .
Gyári méretű minden fúvóka , tegnap a gyorsító állítgatásával játszottam , most jónak tűnik , bár gyertyát még nem néztem ...
XR250-re TM33-at szoktak rakni, TM36 400-asra "való" - de ha jól szuperál, akkor
Könnyen megoldottad a fúvókázást?
Ez 250-es XR . 20 ezer volt . Első blikkre mintha kisebb első lánckereket tettem volna fel . De lesz majd számszerűsítve a változás .
szia menyiért vásároltad? milyen töle a motor?
Másik oldal ...
A képen egy Mikuni tm36-os karbit rejtettem el ...
600 hoz sztem több az alakatrész.... 500 már jóval ritkább...
100 as van ha kell:) dugó gyürüvel