ezt utálom én is.....
basztatják az embert, amikor csak úton megy
mondjuk őket is megértem mert a sok kis köcsög a crossokkal szétkúr mindent, szóval nem olyan jó a megítélés
Nálunk is olyan szar a föld. Azért estem-keltem. Lassan reménytelen volt, mert pillanatok alatt feltellett a gumi. Gyorsan meg rizikós volt, mert néha ment amerre akart
Az utolsó esést azért kihagytam volna, majdnem a férfiasságom bánta.
Most megpróbálom magam forralt borral gyógyítani.
jó nektek. itt nálunk ezen a fekete földön képtelenség menni beregadsz reménytelen.ráadásul mostanába valaki ráhívja az emberre a vadőröket tegnap is itt zavartak két átépítet terepjárót jó volt nézni az ablakbol
Délelőtt szakadt az eső, de nem szegte kedvünk. Csapattunk egy jót, feküdtem vagy 4-5 alkalommal. Az utolsó volt a legdurvább. Szemből nekimentem egy 30-35 cm átmérőjű akácrönknek, amit a kedves fakitermelők kihúztak a gazos tarlóra. Szanaszét hevernek ott a rönkök, én meg nem láttam, húztam is neki, mert nagy sár volt, lassan tekergett össze vissza. Akkorát repültem, mint még soha. A kormány meg jól lezúzta a medencecsontom és a combom a hajlatban. Kézzel kellett feltennem a jobb lábam a berugóra, mert nem tudom emelni.
Hát igen,bár a Stage 1 es tengely még nem nyit túl mélyre mert 8,8 mm re nyitja az szelepet inkább a fokolása van elrakva 258 fokra a gyári 265 helyett.Viszont a Stage 2 es már 9,4 mm-t nyit be a szelep de az már magasabb fordulatszámnál jelent előnyt.
Most én is a gyárira 0,10-0,12 -méretre állítottam be,de hallottam olyant is hogy 0,15 jobb lenne a szivóra és a kipufogóra egyformán Majd inkább lehet ránézek 1000 km-enként nehogy elfogyjon a hézag.
az öregek így csinálják:
basztatják az embert, amikor csak úton megy
mondjuk őket is megértem mert a sok kis köcsög a crossokkal szétkúr mindent, szóval nem olyan jó a megítélés
De le is szarom
Az utolsó esést azért kihagytam volna, majdnem a férfiasságom bánta.
Most megpróbálom magam forralt borral gyógyítani.
nemtudom hogy kilehet-e de nekem van egy hengerfejem amiből kiszedheted mert egy kieset belőle, írj rám ha kell
Az ajánlott nagyobbal "járattam be", aztán visszaálltam a gyárira, mert nagyon kerepelt - sokan használják a gyárival problémák nélkül.