azt is megnézem neked és csinálok képeket róla mert már tavaly szét szedtem és nem tudom pontosan milyen állapotba vannak de az biztos hogy megvannak. esetleg ha még érdekel valami irdd le és akkor mindenről készítek neked képeket.
nekem ráér max ha nem lesz meg a tied a sajátomat viszem el esztergályohoz aztán csinál vele valamit.. de köszi ja még valami lábtartóid milyen állapotban vannak?
rendben szombaton tuti tudok neked képeket csinálni és lemérni ha az neked még nem késő mert meg kell hogy legyen mert ilyet nem adtam el és komplett volt a motor.
végülis mindegy h r vagy sem a lényeg h a himbába paszoljon a szélessége fontos és a hossza meg h a benne lévü csapágy csapszeg vagy tűgörgő éppen töknyolc ne legyen szétkopva ne legyen kotyogása ha kézbe veszed majd ugyis látod már sztem kp sokat segitene rola méretekkel:)
ilyet tuti nem adtam el holnap vagy nagyon max szombaton megtudom nézni hogy milyen állapotba van, és mi a különbség az r és a nem r között? mert őszinte leszek nem tudom milyen amit szétszedtem :\
noh majd megszakértem a dolgot ezt a fránya kutyacsontot meg addig cipeltem magammal mig az egyik csapágyat elhagytam belöle...bontott valaki xl 600 r-t?
egyébként az xl gumitömlöjével tudom talán csak megoldani a karbi és a légszüröház összekötését ugy hogy visszább vágtam a gumit igy szélesebb lett az átmérö és ive épp épp elkerüli a központit bár igy viszont nehezebb a gumit a karbira rögziteni de csak igy lesz jó az xr szívócsonk
Sziasztok csibészek olvasgatom ezt az igazán nagy baromságot 1cm az képtelenség ha csak ki nem égette a benzin de az meg látszana mert akkor tiszta korom volna meg persze el is olvadt volna a dugó na mind1
A kompresszió gyűrűt bele rakod a hengerbe, mintha csak a dugattyún volna rajta, és a kiszerelt dugattyú szoknyájával lentebb tolod a hengerben. Így meg tudod mérni a gyűrű két vége közti hézagot. Ha ez a hézag kb 2-5 tized mm akkor még jó, ha 1-2 -3 mm akkor kuka a gyűrű. 1 cm az lehetetlen. Egy kompresszió gyűrű van egy olajlehúzó és egy olajáteresztő elvileg