UGYAN IS MEG VAN AZ "ÚJ" HONDA XL 125-ÖM.....!
Nagyon örülök neki, báttyám nélkül nem jöhetett volna létre , ezúton is szeretném meg köszönni neki !
ugy néz ki mintha semmit nem csináltam volna vele semmit tegnap...természetesen képeket megint elfelejtettem csainálni hogy legalább legyen fennt...sebaj majd legközelebb csinálok
még majd Gumit kell rá néznem hátsot mert igen igen odavan!azt mondják nem tul sürü eza 17"os
kapva az alkalmon gyorsan felhivtam a szakit aki összerakta!joember a saját,és a fia KTM-jét szereli szoval hiszek neki,azt mondta hogy ö megnézte a szelepeket,ujak voltak benne,beállitotta a hézagokat is megnézte a fészkeket ios az is stimmel!az olajam is uj de 10W40es mint már mondottam!akkor ezt lecserélem 20W50esre ahogy mondtad!Én arra tippeltem hogy mivel kopottabb a moci és alap dugo van benne lehet hogy ezt az olajat csipegeti és ettöl indul nehezen mivel nem keverékkel megy nem egészséges hogy eszi...mondjuk ez gyorsan kiderül mert kiveszem a nivot aztán látom ha fogyott...ez spec nem jutott eszembe ma...
minden esetre holnap tovább folytatom a tapogatozást!meg kicserélem a gázbowdent mert az sem egészséges sztem hogy az szörös és hol visszamegy alapállásba a gáz és rendes 1000-res alapjáratom van hol pedig 2000res...azért beszélek a mokussal ha a jelenség mindennek ellenére megmarad hogy valamit csináljon vele!
Válaszotokat előre is köszi : Kori !