Nem túl drága és még senki nem panaszkodott rá domis berkekbe,pedig sokan használják.
gondoltam megosztom veletek ezt a csodálatos élményt amiben ma részem volt
nos elmentünk motort venni haveromnak kellet elkisértem hogy majd én segítek neki... hát egy gilera rc 125 néztünk meg de ez maga volt a rettenet
először is telefonba aztmondta a gyerek könnyen indul jól húz szépen jön kerékre.. hát mondom jóvan menjünk el megnézni hátha igaz amit elmond.. hát ezeket a hibákat hagyta ki: első kerék úgy mozgott jobbra balra csoda hogy nem esett ki lánc elszakadt valamikor gondolom és egy dróttal fogatták össze a telefonba aztmondta pöc röf a gép.. hát ami először érdekesnek tünt hogy a szivató egy imbusz kulcs volt
aztán hogy ő majd beindítja hát kb 10.dik rugás után megunta hogy nem indul és elkezdte tolni. hát végig tolta 2szer az utcába fel le a motort mire beindult az amúgy pöc röf gép aztán mentem vele egy kört először is ami feltünt hogy kisem pörög a motor aztán az is feltünt hogy hiába húzom az első féket semmit nem fog hát ezt is elfelejtette mondani a gyerek.. mit számit majd megál a bokorb a hülye gyerek gondolta ő.. hát vissza mentem le állítottam megköszöntem hogy vette fáradtságot és megmutatta ezt a király járgányt kezet fogtam vele és jöttünk is el.. hát nem tudom ti hogy vagytok vele de azé ez már mindennek a teteje ilyen kókány motort életembe nem láttam még de persze a telóba minden fasza volt..
olcsóbb is, meg jobb is
bár ami kell a dominak azt a castrol is túlteljesíti