Inkább úgy döntött a persely, hogy érzelmes búcsút vesz a hengertől, a dugót persze megtartotta magának, főtengely, hajtókar Isten tudja milyen állapotban lehet
. Ebből sose lesz már motor szerintem..ha valakit érdekel esetleg Honda xr250r (98) alkatrészek eladóak, értelmes ajánlat esetén megbontom..sok alkatrész megegyezik a 400assal, azt hiszem. Szinte minden új, vagy újszerű a motoron(kivéve ami megsemmisült a fent említettekben)-FMF rendszer, talon fogaskerekek, Iris o gyűrűs lánc, hebo enúrótáska, acerbis kéz-váz-blokkvédő, 90°% pirelli gumik stb stb
.....fel orat biztos szenvedtem mire beindolt.....marhara ellehet faradni a sok rugdalasba ilyenkor jool jonne a onindito
addig meg endurozgatok vele én,csak a szomszéd nem szereti a hangját,multkor a rendőrséget akarta rámhivni
na de kapja be,azért mer 1szer elmegyek az utcába,és véletlenül nem alapjáraton,már jön ide okoskodni,leszarom
Érdekel ha olcsón adod!Veled (küzdök) az osztókörrel?
Nem tudja véletlenül vki, hogy 86-os XL 350-esbe mennyi olaj kell, és hogy ennél a típusnál ugye nincs külön olajtartály?