Szia.Ha jól gondolom beszéltünk msn-en.Fogadd őszinte részvétemet és ahogy Omil kollégám fogalmaz nem szívesen látunk ilyent.Bontott xr400-as blokkot nagyon nehéz találni.Semmiképpen ne add fel én is hasonlóképpen jártam,de most van egy kitűnő motorom.
egy időben én is be voltam indulva erre a vázvédőre...
műgyantáztam.... műanyagoztam..... kínlódtam napokig......
aztán nem érdekel a dolog, fő a nyugalom, a váz meg valamiért nem rozsdásodik, pedig néha megy nedvesebb terepen is
igen ezaz a srác,korrekt,én felhivtam egyik este,másnap postázta a csomagot,és 1 nap mulva meg is jött,egy feszítőt meg láncot vettem tőle,valami 18 ropi volt postával
Erre gondolsz? amúgy köszi, majd megkérdezem, van e neki hozzá..gerecsemotor-nál van egy bontott 250es, csak régebbi de a henger stimmelne, meg valami bakonymotor is hirdetett xr alkatrészeket 250-600ig...majd kérdezősködöm, csak előbb nem ártana szétszedni
Most már nincs
Köszi a linket,de már nem lehet kapni vázvédőt ott sem. Felvették a gyártóval is a kapcsolatot,de már nem tudnak szállítani. Amúgy máshol is ugyanaz a helyzet,már minden lehetséges forrást felkutattam.
ahj,bocs, csak sokfelé vagyok szétszóródva... össze kevertelek ini-vel , sajnálom, de közbe írtam- hogy még picit hanyagolom a bontósdit, majd még meglátjuk hogy alakulnak a dolgok. ..remélem nincs harag.-amúgy 5éve vagyok itt csak eddig elkerültük egymást, ha már régi fórumozó..
Ja és ha váz védő kellitt van
Köszi a gyors választ!
Úgy látszik csak annak nem válaszolsz,aki vette a fáradságot és válaszolt, próbált segíteni neked amikor nyűgöd volt a motorral..............na ezért nem fogok írogatni senkinek,kivéve a régi fórumozóknak,akik tudják mi a dörgés.
helló, igen ismerjük egymást , hát nem tudom mi lesz vele, nekem őszintén tele van a tököm már az egésszel,-nem tudom ez az a motor-e, motor.hu-n hirdette az ember, szerintem nem régóta, de én már egy hónapja megvettem de azóta is fent van..,lehet ezért tűnik soknak
Nézegettem e-bay-en is alkatrészt, 30-40körül lehet kapni hengert(dugóval), nincs is ezzel baj, csak a főtengely meg a hajtókar legyen egyben.
400as blokk...az jó lenne, karburátorral együtt, arra talán szánnék 100-120 ezret, ha lenne valahol...(esetleg tud valaki?)
amúgy a kdx-emen meg a jobbos főtengelycsapágy perselye tört ki(ez sem gyakori...)...azt is szét kellett szedni vagy 3x mire meglett, igaz azt végül egy esztergályos megcsinálta, ingyen. de a lényeg hogy valahogy mindig megjárom
érdekelne több cucc is de most szűk a költségvetésem......
akkor ha eldöntöd a bontást azért értesíts
mondjuk még én is agyalok mert lehet kerékszett helyett veszek egy másik gépet.... de meg kell várni mit hoz a jövő év, mert ha a közmunkásokkal kaszálok havi 30ért valahol zalában akkor nem lesz másik motor
Hello S&B. Szerintem látásból ismerjük egymást a kdx fórumból
Sajnálom hogy rossz motort fogtál ki Szerintem azért ne dobd el a kis xr-t, valahogy biztosan menthető még. Ha más nem külföldről ebayról azt mondják olcsón lehet rendelni mindent. Vagy esetleg 400 as blokkot tenni bele? Amúgy nem azt az xr-t vetted meg amit elég sokáig hirdettek és fehér színű , fmf alu végbob van rajta, meg talán még 1-2 apró extra is volt rajta vázvédő, meg kézvédő ha jól emlékszem. Remélem sikerül összehoznod úgy hogy viszonylag jól jöjj ki belőle. sok sikert!
egyenlőre nem sikerült szétszedni, a dugó a hüvely fölé szorult, nagyon erőltetni meg nem szerettük volna, úgy is szét kell húzni teljesen...még reménykedek hogy a főtengely-hajtókar nem sérült..de eddig se sok szerencsém volt, miért most lenne
...költeni rá már nem igazán akarok, mondjuk 100ezerért eladni se sok értelme lenne, a vezérlés volt annyiba, igaz az elgalább most egyben maradt...max még rászánok 50ezeret, az elég hüvelyre meg dugóra, ha más baj is van, ott rohad el a régi mz mellett a garázs mélyén... Ja és akárhányszor elmegyek mellette azért majd leköpöm, ha esetleg van lelke, érezze..
ha lesz kedvem és esetleg pénzem is - akkor majd megcsinálom , vagy ha megszorulok elbontom(2felniért egyenlőre nem kezdem meg), inkább veszek egy robogót a felújítás árából. Lehetőleg OLASZT..röhej, mi?...
amúgy egybe, így ahogy most van, 200alatt biztos nem adnám oda, tehát marad a rohadás a garázs mélyén...
múlt évben láttam itt is hirdetését
Én is lecsaptam rá,csak úgy tűnik korán
Meg van még a vasad?
műgyantáztam.... műanyagoztam..... kínlódtam napokig......
aztán nem érdekel a dolog, fő a nyugalom, a váz meg valamiért nem rozsdásodik, pedig néha megy nedvesebb terepen is
nem szívesen lát ilyet az ember...
Köszi a linket,de már nem lehet kapni vázvédőt ott sem. Felvették a gyártóval is a kapcsolatot,de már nem tudnak szállítani. Amúgy máshol is ugyanaz a helyzet,már minden lehetséges forrást felkutattam.
Ja és ha váz védő kellitt van
Úgy látszik csak annak nem válaszolsz,aki vette a fáradságot és válaszolt, próbált segíteni neked amikor nyűgöd volt a motorral..............na ezért nem fogok írogatni senkinek,kivéve a régi fórumozóknak,akik tudják mi a dörgés.
Nézegettem e-bay-en is alkatrészt, 30-40körül lehet kapni hengert(dugóval), nincs is ezzel baj, csak a főtengely meg a hajtókar legyen egyben.
400as blokk...az jó lenne, karburátorral együtt, arra talán szánnék 100-120 ezret, ha lenne valahol...(esetleg tud valaki?)
amúgy a kdx-emen meg a jobbos főtengelycsapágy perselye tört ki(ez sem gyakori...)...azt is szét kellett szedni vagy 3x mire meglett, igaz azt végül egy esztergályos megcsinálta, ingyen. de a lényeg hogy valahogy mindig megjárom
akkor ha eldöntöd a bontást azért értesíts
mondjuk még én is agyalok mert lehet kerékszett helyett veszek egy másik gépet.... de meg kell várni mit hoz a jövő év, mert ha a közmunkásokkal kaszálok havi 30ért valahol zalában akkor nem lesz másik motor
szóval ez a 17es elég szar méret
Sajnálom hogy rossz motort fogtál ki
...költeni rá már nem igazán akarok, mondjuk 100ezerért eladni se sok értelme lenne, a vezérlés volt annyiba, igaz az elgalább most egyben maradt...max még rászánok 50ezeret, az elég hüvelyre meg dugóra, ha más baj is van, ott rohad el a régi mz mellett a garázs mélyén... Ja és akárhányszor elmegyek mellette azért majd leköpöm, ha esetleg van lelke, érezze..
ha lesz kedvem és esetleg pénzem is - akkor majd megcsinálom , vagy ha megszorulok elbontom(2felniért egyenlőre nem kezdem meg), inkább veszek egy robogót a felújítás árából. Lehetőleg OLASZT..röhej, mi?...
amúgy egybe, így ahogy most van, 200alatt biztos nem adnám oda, tehát marad a rohadás a garázs mélyén...