Múltkor beszéltem velük de olyan sík hülyék 20-22,5 van csak ezekkel még befullad gázadásra de ha le venném a gyári kipufogót akkor már jobb lenne mert érezni hogy vissza löki nagyon a gázt
Van még egy megoldás,ha jó neked a 20-as,akkor elvileg a Pinkmotorsnál van Proxban........legalábbis ezt mondták 1 éve. Ha azt mondják hogy nincs,akkor is kérdezz vissza,mert a csajok hajlamosak rámondani valamire hogy nincsen,mert éppen nem találja,vagy azt sem tudja miről van szó.
Szerintem ezt be kell teljesen tekerni,kicsit meghúzni,és a kontraanyával lekontrázni..........a manuálból ezt hámozom ki.
A rajzokon valóban van ott még valami,nem maradt benne a karbiban?
3: NEEDLE SET, JET
17: NUT, HEX.
Szétszegtem a karburátort( miután töltöttem fel régebbi képeket az adatlapra ). Egy nekem érdekes dolgot vettem észre. A főfúvóka amiben megtalálható, annak a becsavarozását a karburátorba egy kontraanyával lehet szabályozni. Ha a kontraanya lent van( a karburátor természetes állásában) akkor ezt a "csövet" értelemszerűen beljebb, feljebb lehet csavarni. Ez nálam teljesen lent volt a csövön így a fúvoka és a cső a legmagasabb állásba volt és a tű ez miatt beljebb volt az egészbe. Nem tudom, hogy ez okozta -e a problémát mert még nem szereltem vissza. Azért nem mert ha összehasonlítom a manuál képeivel amit Colt 72 is betett akkor úgy tűnik mintha erről a csőről (a felső végéről) valami hiányozna.
Nem tudom, hogy érthető voltam-e.
Van valakinek erről véleménye?
mennék én csak nekem időben kell tudni a túrát, meg én szinte minden hétvégén melózom egy napot (pl most is a 4 naposból kettőt)
na de jövőre más lesz, végre kivágnak a fenébe és több lesz a szabadidőm
mondjuk akkor valakinek mindig kell hogy húzzon, mert nem lesz benzinre zseton
eddig senki nem volt ilyen túrázós a környékben, bár most összehaverkodtam egy drz-s emberrel igéretesnek tűnik
Sosem voltam márka fetisiszta,remélem nem is leszek.
De a hardozást szerintem csak európai márkával lehet igazán művelni.
persze az én szintemen biztos jó lenne egy pl. CRF vagy WR is.
De (sajna ) nem én vagyok az etalon
én a ktm típusú motorkerékpárokat szoktam cinkelni, múltkor volt 3 is, de akkor is berzenkedtem ellenük az 1 szem bátor hondával ami fele annyi lovas volt mint a legócskább ktm
Nekem már azon is gondolkodnom kellet, hogy hogy is voltak azok a csereberék.
Néztem egyet itt a sportmotoron, de ha megveszem akkor lehet mehetek is a házból. Jobb a békesség alapon maradok a két motornál.
530 EXC. De ebbe az is bennevan, hogy a motoros cimbik mindig b@sztatnak a japán motor miatt. Mert Nekik csak egy márka létezik.
Szerintem ezt be kell teljesen tekerni,kicsit meghúzni,és a kontraanyával lekontrázni..........a manuálból ezt hámozom ki.
A rajzokon valóban van ott még valami,nem maradt benne a karbiban?
3: NEEDLE SET, JET
17: NUT, HEX.
Nem tudom, hogy érthető voltam-e.
Van valakinek erről véleménye?
Kettő ótóval egy motorral
a másik fele meg a sok széthajtott paraszt crossgépek miatt van
na de jövőre más lesz, végre kivágnak a fenébe és több lesz a szabadidőm
mondjuk akkor valakinek mindig kell hogy húzzon, mert nem lesz benzinre zseton
eddig senki nem volt ilyen túrázós a környékben, bár most összehaverkodtam egy drz-s emberrel igéretesnek tűnik
De a hardozást szerintem csak európai márkával lehet igazán művelni.
persze az én szintemen biztos jó lenne egy pl. CRF vagy WR is.
De (sajna
Gyere el egyszer velünk és akkor jobban tudjuk osztani őket.
Néztem egyet itt a sportmotoron, de ha megveszem akkor lehet mehetek is a házból.
530 EXC. De ebbe az is bennevan, hogy a motoros cimbik mindig b@sztatnak a japán motor miatt. Mert Nekik csak egy márka létezik.
Én is untam,mentem is
Tavaly fizettem 120 ezret