Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali.valakinek nincsen véletlenül kartervédője elfekvőben otthon?xr400 asra szeretnék valamit csinálni.állandóan attól fosok hogy odacsapom valahova a blokkot.alul a váz csövét sikerült már egy kicsit meglapítgatnom.vagy hol tudnék venni rá?
havernak tettem fel egy ilyent mint ami az első képen van(egyedül ez volt bütykösben amit talált)
sárban szerintem nemsokat fog érni, túl sok a borda kevés a szabad hely
mondjuk a mitas e09 től tuti jobb lesz neki
ha ez sem lesz jó akkor átfűzetjük az xl hátulját 18asra
Sziasztok mi a véleményetek erről a gumi fajtáról?
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Meg valami képet tudnál róla felrakni ide ?
Hengerfejed is van hozzá ?
Szia! Nekem van egy blokkom jó váltóval hengerrel, főtengely és dugattyú nélkül. Azt oda tudom adni neked olcsón ha kell!Mert ugyanis a főtengelyt eladtam belőle, én a váltó miatt vettem meg de nem volt rá szükségem. Egy 8 asért oda tudom adni, de gondolom főtengely is kellene.Esetleg megkérdezem az egyik barátomat neki milyen alkatrészei vannak, és össze lehet hozni.+ még akkor ebbe kell egy dugatyú is.
Ha minden kötél szakad azt tudom tanácsolni arra az 1cm-re ráhegeszteni egy anyát ott a hegesztéskor kicsit melegszik is, megkopogtatni kicsit és az anyára kulccsal rá lehet fogni és kitekerni.
lacikaR1fan
jó állapotú blokk gondolok váltóra jó kompresszió nem lóg a főtengely stb...
gyújtás lenkerék, vezérlés , szelepfedél himbák nem kell!
csak hengerfejtől lefelé kéne nekem egy blokk
egy kb árba mennyi lenne ?
Köszönöm a sok segítséget ez a melegítő viszont jó dolog ilyent beszerzek egyet csak az olcsóbbik fajtából.
saválló pálcával, az jobban tart
Hali.hegessz rá valami csavart a kiálló részre.olyat amit jól meg tudsz lazítani és nem tekersz el.
melegítésre
nekem ennek a kistestvére van_(700forintos piaci) de az is faca
Nem volt mivel melegítenem bár egy öngyújtót tudtam volna szerezni de épp azon gondolkodom hogy átgurítom majd a kipufogós szervizbe ott van a garázstól 300 méterre ők biztos láttak már ilyent
akkor vízpumpafogó...... avval faszán szét lehet kenni a csavart
nem melegen tekerted ki?
hajdanán réz anyák voltak ilyen helyeken, az menjen szét ne a tőcsavar.
nekem van 4 gyári xr4 tőcsavar. egyszer majd én is kicserélem
nem tudom miért van....... adták hozzá........
Szia komplett blokk kellene vagy csak ház? Henger? kuplung? főtengely?hogyan?
Köszi!Erről még nem is hallottam csak attól félek hogy nem férne oda a váz miatt Mert a blokkot én ki nem veszem a vázból de azért lehet a meleg se ártana neki.
Nme hiszem, szerintem én voltam balfax
amúgy ezt mondom, hogy a necces helyekre miért nem tesznek valami rendes menetet már a gyárban?
a vas és az alu nagyon össze tud gyógyulni
van erre célszerszám
olyan forma mint a krovafej, de a belső része olyan mint a régi 88as bicikli kerékagy
szóval amikor rádugod a tőcsavarra akkor a görgők ráfeszülnek és li lehet tekerni
nem is nagy zseton
Hétvégén vettem le a kipufogót és sikerült elszakítanom a hengerfejen 3 csavart (a 4 ből) Jó arány Járt már igy valaki?Milyen megoldást javasoltok hogy egyszerűbb kivenni a tő csavarokat?(1 cm kint van belőle)
Látom Tipcsi Motul 5100-es olajat tett motorjába.

Valaki tud mondani tapasztalatot a Motul 5100-es és 7100-es olajra?
Mindkettő 10w40 viszont az egyik félszintetikus, utóbbi szintetikus.
Motorboltos haver szerint a 7100-es olaj MA2 besorolása miatt (mely hatása a váltónál jön ki) könnyebben jár a váltó.
Szia.Hegeszteni lehet.Andocsi átok visszaütött?
ÁÁÁ ez csak 220km volt.
Köszönöm a segítséget
vagy az andrássy úton követni a felvonulókat