Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv.tavaj én is ugyanígy jártam mint te.egy hétig áztattam wd vel,minden nap kimentem a műhelybe és befújtam,bár nem nagyon hittem benne.1 hét után hazahoztan az 1000 newtonos nyomatékkulcsot ami aztán meg bírta mozdítani,de csak pár mm-t balra jobbra.utána spray és játék balra jobbra.miután már úgy belazult a téma hogy forgattam körbe,akkor jött az esztergált rúd amivel tök erővel bírtam csak megindítani kifele.akkor is csak úgy ment hogy miliről milire.egy kicsit előre ,spray utána vissza hogy ledolgozza a rozsdát.melegíteni ha teheted akkor inkább ne,mert porvédő szimmeringek vannak ott,belül pedig tőgörgős csapágy meg annak a csapja van.sok sikert és mindenekelőtt kitartást kívánok.üdv
Igen az valóban előny ha te rakod össze s tudod mi van benne
akkor hajrá!
lehet meg alkudni az arbol mondta a gyerek....szamitasaim szerint 500 eurotol nem lehet tobb a javitas es meg ugy is megeri mert mukodokepes xr olyan 1000 euro korul van es az meg kitudja mit rejt es ezt meg en rakom ossze tehat tudom hogy patent lesz
Nagyon lutri ez így
Úgy számolgass,hogy a legrosszabbra számíts,akkor nem ér meglepi.
Meg alkudozz még
sziasztok.tudnak egy xr 600 ast hibas motorral 400 euroert...gyerek szerint kb a szelepekkel van valami...ad meg hozza elso hatso gumit uj fekbetetet hatra meg olajszurot meg meg valami aprosagokot...megeri ennyiert szerintetek?
hát a simsoné gondolom max alapjáratiba jó..nemhinném hogy egy szimóba van 150es fúvóka
amúgy épp áztatom fékfolyadékba a fúvókákat, majd lehet ma összerakom...még reszelgetés nélkül, hátha..
a lengőkar-váz-blokk csapjáról van szó?:) nekem az kb 2hét alatt jött ki, kegyetlenül be volt rohadva...mutattak olyan képeket ahol a csávó kipréselni se tudta ezért szétvágta a lengőkart...
mi végül esztergáltunk hozzá egy ütőszeget, üllőre feketettük a motort úgy hogy minél nagyobb felületen felfeküdjön, majd 10kilós kalapács...3.ütésre megmozdult...ami szép az egészben, olyan erős anyagból van a tengely hogy egy pici menetigazítás után visszakapott rá az anya...
Ha más nem lesz, egyik fórumos kolléga fölajánlotta hogy segít (kipréselik vagy ha nem megy kimarják a csavart), csak csupasszam le a motort teljesen
az a gond hogy ha rohad akkor olyan rücskös-tarjagos lesz az anyag és ezért nem forog
extrém esetben egész mély defektusok tudnak lenni
Lehet hülyeséget kérdezek de melegíteni nem lehetne valahogyan?
Azzal még nem próbálatm, de lebeszéltem a szomszédos gumis műhellyel, hogy délután viszem hozzájuk. Nekik van jó izmos légkulcsuk. Hátha...
Heló nekem volt xr 125 és mit ne mondjak nagyon strapabíró gép volt! csak tankolni kellett és az olajcserére odafigyelni! a 3 literes fogyasztása és a 110-120 km/óra bégsebessége elég jó volt! a 11 lóerejével nem egy erőgép de túrázni és könnyű terepre kiváló volt! én csak ajánlani tudom neked! ami az enyém volt azon volt egy sportpufó is és nagyon dögös hangja volt vele! a srác most 400-ért árulja a www.használtautó.hu weboldalon!
naaaaa

nekem a biciklin beokádott a középagy
alu bicikliváz vas a csapágyház
kb 20 percig nyomtam neki mire megmoccant, utána már csak 10 perc volt mire kijött
légkulcs sem indítja meg?
Jobb reggelt. Asszem ebből prés lesz vagy maratás
Nem hinném hogy rosszabb lenne mert ha jól tudom az alkatrészék japánból jönnek csak épp az olaszok rakják össze.Van olyan ismerősöm akinek az a fajta dominátora van ami már olaszban készült és több mint 60.000 van a blokkjába és még nem volt meg bontva
gondolom akkor minőségben a japán a jobb?
Ha jól tudom az hogy a pirosat a olaszoknál rakják össze a feketét pedig japánba
Sziasztok a kérdésem a következő lenne mi a különbség a piros és a fekete xl600-as blokkok között?
Bocs , Keihin karbiba , tehát ami gyárilag van a mocin , abba jó a simson fúvóka .
Ini!

küldtem neked mailt!
sziasztok
honda xr125 öt szeretnék vásárolni vélemények ellenvélemények érdekelnének rólla!
Az oldalunkon nézzed, és ha fent lesz még, akkor meg van! :)

Kellemes ünnepeket!
Engem érdekelne a dob ,de csak egy hónap múlva...
Ha meg lessz akkor is még , akkor írj ide a fórumba
Ha valakit érdekel :)
Eladó egy XR-600 Arrow tuning dob!
(A dob új gyapottal van kitömve)

Kellemes ünnepeket mindenkinek!