Nekem volt dr 600 am és abba az időbe próbáltam xt 600 tenere-ét egy kicsivel nyomatékosabbnak éreztem az xt-t de sok múlik az áttételezésen is.Ha viszont igazi nyomatékot akarsz vegyél big-et
a ténérém már 2500tól elkezdett nagyon húzni
cross gumival a réten(ahol tudott kapaszkodni rendesen) majd kitépte a kezem
na ilyent az xl-el sosem éreztem....
Az XL pörgős? Ne mond már,alapról tol mint a vonat. Havernak volt olyan,és nagyon alacsony fordulaton is tolt rendesen......ettől még lehet,hogy az XT még alacsonyabb fordulaton működik,ez van ,egyik ilyen,másik olyan.
Szerintem akinek 600-as volt/van,az nem feltétlenül tudja,hogy milyen a 400-as,és fordítva.
Amúgy amit Én hallottam 600-ast,az nem pörög úgy mint a 400-as.
Szerintem közelebb van az XL600-hoz,mint az XR 400-hoz,tehát jó nyomatékos alul,tuti nem kell szétforgatni,de ha már itt tartunk,akkor a 400-ast sem
Én autófényező voltam azért ilyen sok szerintem az ár mert 3 féle színűre szeretnétek a tankot:fehér-piros-kék+lakkozás hogy ne maradjon éle a festék rétegeknek.Sokat kell kínlódni vele.
ok továbbítottam most tanakodnak
elsősorban gyári festésű kellene, mert különben át kellene festeni gyári színekre(ezért is érdekelt a gitt mennyiség)
szóval majd írnak ha kell a cucc
amúgy majd leesett az állam hogy kb 40-45 pénz egy tank festése lakkozása
Szia!
A tank jó állapotban van abszolut nincs rajta gitt, én kb 1 éve vettem Dominatorra akartam rá tenni de rájöttem mikor megérkezett hogy nem nézne ki jól rajta. Így megmaradt, az ülést gratiszba kaptam hozzá. Tanksapka kulcsal együtt az is van hozzá, ha csak azt számolod az is kb 2e ft az ülés is biztosan ér 3-4e. Szerintem jó ár a 10e ezekért, de mivel én már nem fogom használni csak rakosgatom a garázsban így jó lenne eladnom.Érdekel végül is csere is ha van rám való motyó szivesen megnézem őket. 78kg vagyok és 175cm magas.Tehát várom mit cserélnél el! És ha tetszik mehet a csere ha nem akkor mondok vmi olcsóbb árat. Üdv: LAci
ez lehet valami perverzió