hat nemtom havernak van XT600 de hogy most ilyeneket irtal szentseg biztos hogy amint kimegyunk mar mondom is neki hogy adja oda egy probara.....en a XL-be ugy bedobalom a sebessegeket mind a pinty es siman viszi sot huz mind allat....en pont ezert szeretem mert nem kell kiporgetnem
azon van varázsgomb
állítgattam már jó párszor
1x volt csak beszarás közeli, amikor végig kellett csúsztatni vagy 2 métert az iszapon az út széli fűig, mert csak ott lehetett egyenesbe hozni
Értem én csak majd mikor 20 adjára állítod fel a földről és be kell rúgni és ugye azt tudja mindenki hogy mikor eldől a motor ritkán indul el 1 rúgásra akkor majd fel nézel az égre és egy önindítóért fogsz fohászkodni
vizes......
amúgy ahogy nézegetem nem olyan rossz pl egész jól muzsikált a legutóbbi túrán(biharra felfelé közvetlen előttem/mellettem ment egy z változat), bár azt állítja az egyik tulaj hogy az 1200-es sokkal jobb terepen (van neki mindkettő)
a 660x meg baszott nehéz, párszor tologattam.......
állítgattam már jó párszor
1x volt csak beszarás közeli, amikor végig kellett csúsztatni vagy 2 métert az iszapon az út széli fűig, mert csak ott lehetett egyenesbe hozni
arra gondoltam hogy ha faca az xr600 akkor beszerzek egyet papír nélkül nyomatékolni, xr-xr gondolom érted
de a ténérét nehéz feledni, egyre jobban hiányzik.........
amúgy ahogy nézegetem nem olyan rossz pl egész jól muzsikált a legutóbbi túrán(biharra felfelé közvetlen előttem/mellettem ment egy z változat), bár azt állítja az egyik tulaj hogy az 1200-es sokkal jobb terepen (van neki mindkettő)
a 660x meg baszott nehéz, párszor tologattam.......