Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont van még egy eladó 22mm es sérülés mentes fekete acél krossz kormányom 4 euró az ára ha érdekel.
Jól néz ki csak az a baj hogy nincs hova tennem mert én egy 28mm es Magura krossz kormányt vettem rá a pazzaz helyett és azon sincs merevíttő
figyu azer a kuplung meg szivato karer cserebe nem kell egy ilyen hondas kormany vedo?
Helló Gázos!Ne mond vissza a kormány rendelésedet mert meg veszi a Tiger xr 6 a kormányt.Elnézésedet kérném ha keveredést okoztam
Nekem csak domié van sajna már ragasztott az alján volt egy repedés és jó erős fekete sikaflexel beragasztottam és utána nem szívott falsot.
arra a valaszt megtudom mondani majd hogy milyen kulonbseg van az XL es XR600 kozott ha kesz lesz az XR-em es kiprobalom mivel egy XL-rol ulak att ra
igen fog kelleni...mar van ra vevom
hat nemtom havernak van XT600 de hogy most ilyeneket irtal szentseg biztos hogy amint kimegyunk mar mondom is neki hogy adja oda egy probara.....en a XL-be ugy bedobalom a sebessegeket mind a pinty es siman viszi sot huz mind allat....en pont ezert szeretem mert nem kell kiporgetnem
Szevasztok! Érdeklődök,hogy XR600-hoz nincs-e valakinek szívócsonkja.
Persze megértelek amint megtudok valami biztosat jelzem neked mi a helyzet.
figyelj masteron.Ha még meglessz a kormányod,és vissza tudom mondani a rendelést akkor kell de ha nem akkor nem csinálok segget a számból
Hali Tiger!Kormány ügyében érdeklődnék hogy akkor téged érdekelne a 28 as ezüst pazzaz kormány?
baszki most mit csináljak,mert már megrendeltem.mindegy,ha nem viszik azért szólj rám.mikor mondják meg,hogy elviszik-e?
Pazzaz 4.000 ft ezüst színű de még nem ígérem meg neked 100% ra mert a tiger xr6 nak elígértem csak még biztosra nem mondta hogy kell neki.
milyen?meg mennyiért?mert már rendeltem,de ki tudja:)
Van már 28 as kormányod?Mert van az is eladó
persze csak kicsit később,mert a kórmány csak most veszem bele,mivel azt is átalakítottam,és 28-as lessz benne.azért is adok el mindent.
azon van varázsgomb
állítgattam már jó párszor
1x volt csak beszarás közeli, amikor végig kellett csúsztatni vagy 2 métert az iszapon az út széli fűig, mert csak ott lehetett egyenesbe hozni
Értem én csak majd mikor 20 adjára állítod fel a földről és be kell rúgni és ugye azt tudja mindenki hogy mikor eldől a motor ritkán indul el 1 rúgásra akkor majd fel nézel az égre és egy önindítóért fogsz fohászkodni
ne legyen kötömö

arra gondoltam hogy ha faca az xr600 akkor beszerzek egyet papír nélkül nyomatékolni, xr-xr gondolom érted

de a ténérét nehéz feledni, egyre jobban hiányzik.........
De körülményes vagy léghűtéses,könnyű,nyomatékos legyen és olcsó egyéb óhaj sóhaj?
vizes......
amúgy ahogy nézegetem nem olyan rossz pl egész jól muzsikált a legutóbbi túrán(biharra felfelé közvetlen előttem/mellettem ment egy z változat), bár azt állítja az egyik tulaj hogy az 1200-es sokkal jobb terepen (van neki mindkettő)
a 660x meg baszott nehéz, párszor tologattam.......
bocs helyesbíttek xtz 660
Na és az xt 660 ról mi a véleményed?
big........ valamiért nagyon nem jön be