Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikorra kéne sürgös és mennyit szánnál rá? ez eladó lesz picit késöbb...:)
Sonic! Szereztem egy havertól kb 60%-os kuplungot ingyen , úgyhogy már nem aktuális, azért köszi!
Szia! Az enyém de nincs rajta lábtartó. Mire vagy kíváncsi?
Fuck,:SS azért köszi hogy írtál:D
Masteron
Sercinger! Ne vegyél bele teleszkópot inkább add el úgy ahogy van aztán vegyél egy domit
Sziasztok!
Ha valakinek lenne egy xl tárcsás első futóműve kompletten elfekvőben nagyon szívesen átvenném tőle
A túra megerőltető volt az enyémnek
Helló!
Nem az enyém az XR, de a túrán egyik XRen sem volt hátsó lábtartó.
Köszi mindenkinek a társaságát aki a túrán részt vett. Egy jó hangulatú motorozásban volt részünk. Voltak dolgok amin még csiszolni kell, na de majd belejövünk. Ez így volt jó ahogy ........
Köszönöm, hogy ott lehettem.
Ha nem tévedek nagyot,akkor olyan 1,8-1,9 mill lehett,az XR4 volt 1,5mill újonnan.
Sziasztok
Valakinek van sejtése arról, hogy anno 2004-2006-ban mennyibe kerülhetett egy XR650R szalonból?
majd csak nézegetem.....
elég háborús övezet van most itthon pénzügyi téren
Biciglivel? Miért a motorral mi lesz?
csak összejön valamikor, mondjuk jövőre lehet csak biciklivel túrázom
mert idegbeteg vagy, azoknak jön ez elő leghamarabb
el kell motorozni kamcsatkáig meg vissza aztán elmúlik
Napot. Voltam ma dokinál. Aszonta: reflux

Azért az merész lenne
Majd egy túrán behajtom rajtad
Köszönetet szeretnék mondani,hogy részt vehettem a túrán egy életre szóló élményt szereztetek vele és egy nagyon jó társaságot ismertem meg bennetek Remélem még lesz rá alkalom,hogy együtt motorozzunk akár egy tour de Magyarország túrán
húzhattátok volna még 2 hetet a startot akkor tudtam volna menni...
na mindegy majd jövőre
vaaa....en is de mentem volna .....na de majd ha meglesz a XR650 tuti egyszer leugrok hozzatok egy ilyen turara
Üdv mindenkinek !
Túra nyomvonala
Tour de Balaton :
3 nap ... 6 motor... 7 résztvevő ... 540+ Km... = Egy életre szól élmény :]

Első nap után nem gondoltam volna, hogy megtudjuk csinálni de azért valahogy csak összehoztuk ;]
Mindenkinek gratulálok és köszönöm ezt a hatalmas élményt !
Vitboy és kedves Sanyi köszönet a navigációért!

Az első nap szívásai után azért csak mellénk állt a szerencse :] legalábbis szerintem jogosan mondhatjuk ezt mivel, technikai probléma nem volt egy darab bovden szakadáson kívül, ekkora távon és ilyen terepen se defekt se egyéb probléma .
Az is egy hatalmas pozitívuma az egész hétvégének, hogy mindenhol csak "Jó magyar" emberekkel találkoztunk, sehol nem akartak megkergetni minket akárhol érdeklődtünk segítettek, navigáltak. Komolyan meglepő volt főleg, hogy általában nem ezt tapasztalja az ember...

Most gondolkozhatunk a következő kihíváson
Helló! Valakit nem érdekelne egy fcr 41 es karbi nagyon jó állapotban van nem sokat használt!
az xr-eken a hátsó lábtartókról küldjetek képet légysziiii!