Itt nem arról van szó hogy ezek az öreg motorok soha nem romlanak el,hanem arról hogy 10-szer annyit elmennek mint az új gépek....persze nem is tudnak annyit. Persze hozzáteszem hogy nulla szaktudással "szerelve" ezeket is agyon lehet vágni.
eléggé elfogult vagy mert rápacsáltál egy szemétdombbal ha mindig minden tökéletes lenne fasz se tudja hol tartanánk de hál istennek nem az.....öreg motorok igaz mindenki úgy gányolja ahogy csak tudja de ne felejtsük el hogy a hibák nem maguktól keletkeznek, aztán majd öregapó koromban felnézek ide és elolvasom h a mostani új mocik vajon mennyire álják még a sarat...
....de oszt lehet megse
130 usd körül volt, most is van ennyiért, plusz szállítás kb. 30 usd.
Köszi előre is
ha azok a csavarok mindig nyomaték kulcsal és a megadott erővel lettek volna meghúzva akkor nem lett volna baja menetednek
Nem érted a lényeget
A legjobb nőt is unja már valaki,érted?
Csak te azt a nőt nem ismered,de az összes nyálad kicsurog,hogy belemásszál
aztán egy idő után már megszokod,majd kezded kiismerni,lassan úúúútálod,majd gyűlölöd,miközben valaki más meg kííííííívánja és szereti
Kb így értem az ócskákra
Nekem ócska,régi,ósdi stb.Elég sok xl-xr blokkal találkoztam melyek csavarjain maradt a fele menet,azt lehetett kííííííííínlódani vele.Nem kellemes hidd el javítgatni az ilyen szutykokat.Ha, nem csak a sajátod lenne meg neked,hanem nap mint nap szerelgetnéd őket,és mind más más hibák végeláthatatlan tömkelegével bombázna az ócska
,közben a gazdi várja,de a másik,meg a sokadik is,de nem haladsz,me ami 2 perc az félóra ,félóra,félóra és ,hogy tényleg jót csinálj,nem egyet sokat akkor nem így írnál .Majd amikor azt hiszed készen vagy,de még ez is az is fosos,na azután szerintem más véleményen lennél te is!
Amik nekem voltak szerettem őket,kivéve egyet,a többit úúúúútálom
Hálistennek,ma már erre nincsvan idő
csak régi
amúgy van egy érdeklődőm...kb a "felújítás" árát adná a motorért, és olyanokba köt bele, hogy az első fékbetétet valamikor 1éven belül cserélni kell, meg hogy a gyári tankmatrica hiányzik és 80euró újonnan, meg hogy nem gyári a kipufogó hanem FMF...nemtudom miért nem küldtem el a....meglepő dolgokat hoz ki belőlem ez a motor