és semmi füst !
Mentem vele egy jó nagy karikát, jónak tűnik!
lehúztam a kartelgáz csövét is, mert a manual-ba olvastam, hogy ha szar a gyűrű, akkor onnan is jön a füst! Elvileg logikus.
Fehér színű a füst, lehet kicsit kékes, szerintem olajat éget a szagáról ítélve. Én személy szerint két dologra tippelek: Vagy eltört a gyűrű (bár a blokk ugyan olyan szép csendes) vagy mikor leszedtem a kipufogót beraktam a csonkokba két rongyot, hogy ne menjen bele valami kosz, na aztán ott valami korom darab odakerült a szelepszár meg a szimering közé.. (bár ez elég szájenszfiksönös)
Na mindegy ha lesz rá időm lehet leszedem a szelepfedelet hátha azt mondja valami, hogy csá én vagyok a hiba!
Egyébként máshol nem tud bejutni az olaj az égéstérbe? Pl dekompresszor vagy ilyesmi.
persze akkor ha nem lett kisebb a teljesitmenye...amugy kek szinu a fust?
, mert egy hete vettem az XR-em, szép hangja van jó is volt, aztán szinte egyik napról vagyis ma berúgtam és elkezdett füstölni (mikor megvettem semmi füst). De rohadt érdekes, mert pl. ha megállok és szépen felviszem a fordulatot akkor nem csinálja, ahogy megfigyeltem berúgás után (ha meleg akkor is) no meg olyan középső fordulaton vagy a franc se tudja.
Azért vettem ezt a motort, mert ódákat zengtek róla, hogy nem lehet szétvágni a blokkját, erre így kezdődik...váááááá
csak olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem?