ők mennek a legtöbbet. Mondjuk itt az utcai harcosokra gondolok. Nem tudom terepen milyen a helyzetük
A Margit szigeti első 20e forintos bringás fánk zabáló rendőrök viccesek voltak
Köszönöm motoroztam én már eleget a "határban" még gyerekként 13-15 évesen, jogsi nélkül simson enduróval, aztán kimaradt pár év.... sajnos errefelé messze van a "jó" terep.
én kérek elnézést hogy ilyen hülyeségeket kérdezek
.. me nem jössz ki kicsit erre néha? nincs időm meg nem jó az idő ez kifogás csak... aztán meg itt nyavajgol
a keceli Ktm esekkel csak úgy látom nem voltál beszámítható állapotba
Sercinger mondta hogy akkor este ahogy odaérünk megyünk kecel fel még este?
a brembohoz meg adaptert kell fabrikálnom
.
ez azzal ját h másik féktárcsa is kell
a ku életbe...
bár ha dredd biró jönne azzal a repülö motorral vagy a star warsbol a luk skyvokker biza kevés lenne az önbizalom
Közúton kezdődött aztán rátértünk egy szűk földútra ott kb 3km en keresztül szert tettünk egy 300 méteres előnyre és bevezettük őket egy olyan útszakaszra ahol sorómpóval le volt zárva
mi kikerültük ők meg becumizták a faszt
Ez kb 15 éve volt.
....en azt mondom ha hatart fogok mar eselye sincs ha csak motor megnem adja magat vagy en nem taknyolok el
a történet ugy 5éves lehet az a rendör már nincs állományban szerencsére! Megfogta a delikvenst mert hibázott és megfeküdt..de az hozzá tartozik hogy egy 150es ETZ-vel próbált terepen elmenekülni
azért egy endur motor icsit más kategória
Jó volt ez a kis mai bohóckodás! készült videó is de jó kamerás módjára csak a kövek látszanak!