Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én azért más kategória vagyok
anyám szerint sokkal jobban nézek ki a nagygépen......
az durva...de te ha jol tudom nem is vagy épp pehely sulyban
nekem többnyire 2 bar fölött van a nyomás
legalább nem lesz a felni felütve
fujd csak keményre aztán majd nézd meg mennyire irányitható...
látod látod a túl alacsony guminyomás
A guminagykerben ami itt pöffeszkedik az elkerülő mellett
3500ft darabja mst nézem!
igy már értem
halter=vakszelep
Mondjuk nem is baj hogy most defektet kapott mert ölég bátran kezdtem el használni egy szál sisakban és ennek általában nem jó a vége..
Mid van hátul?
hatul van halterom elol nincs
nekem már itthon eresztett le! a külsö nem kapott semmit csak a szelep..de valóban nem vicc..a hátsó nem fordul el pedig ott kapja a terhelés javát!
elsokerek defekt nem vicc nekem volt XR-en es hirtelen engedett le csak azt vettem eszre nemtudok beterni a kanyarba de szerencsere nem volt ott semmi akadaj igy csak kimentem a tarlora
hátra mondjuk ideális terepre szerintem...de érdekes módon mindig elöl kapok defektet...
sosem volt, aztán amikor venni akartam lebeszéltek róla
átnyálazom!
most mondja a Layair hogy itt fváron is van 1500ért..akkor legalább nem kell rendelni! Moose-t használtál már Ini? vélemények?
itt tuti nincs vakszelep, de a egész gumi jó árban van
nem tudom vannak-e különböző szélességűek ugyanabban a méretben
de neked tuti jó lesz oda bármilyen
az enyémbe vajon mekkora kell? Ezen az oldalon vannak vakszelepek is?
ilyen belsőket szoktam venni
a vastag belsők kb 3x ennyik és az is ki tud hasadni
nem birta a köbányába való leereszkedést..sanszos hogy elfordult a külsö és vitte a belsöt is magával! ma volt teleszkóp teszt,kicsit adtam a pofájának volt benne köbánya tarló cross pálya,2féle is (köszárhegyi,Úrhidai) de birta..a teló nem ereszt és kurvajó lett erre kiszakad a szelep.. nem tudtam hogy ereszt csak mondom megkaptam a cross gumim akkor lecserélem..erre nézem lapos az elsökerék...kiszedtem ugyis cserélem a gumit akkor látom mi van..
hol lehet annyiért kapni Zsolti?
az lesz ini..uj belsö vakszelep elöre hátra mert hátul sincsen
1500 péz az új
vakszelepet kell használni, akkor sokkal kevesebbszer szakad ki a belső szelepe
jó belső drága, ilyent sosem veszek