Sziasztok!
Elsősorban Dominátor tulajok válaszát várom, de persze minden segítséget meghallgatok.
Annyi volna a kérdésem, hogy használt vagy használ valaki motul 5100 -as olajat valaki?
Mik a vélemények ezzel kapcsolatban?
Mert azt olcsóbban tudnék mint a actevot..
hali!az xr650r-t mennyi időközönként kéne szervizelni ha mondjuk utcán supermotoszett van rajta?
válaszokat előre is köszönöm!
Amúgy ha van valakinek személyes tapasztalata a tipussal kapcsolatban azt szívesen fogadom!
folyamatban van az ügy
csak nem találom a lakatkulcsot, pedig a futóra is le kellene hozni a magasítókat meg pár kacatot feltenni télire
szóval ma tuti felmegyek, ha máshogy nem akkor fűrésszel
be kell kenni szappannal aztán szinte magától felugrik
vízvezeték szerelős boltban lehet kapni, nem egy nagy pénz, én még túrára is viszek belőle így kézipumpával is kiugrik a helyére
de feltenni is sokkal könnyebb
mást nem vettem észre
jövő évtől valami "gagyi" elf-el járok
Elsősorban Dominátor tulajok válaszát várom, de persze minden segítséget meghallgatok.
Annyi volna a kérdésem, hogy használt vagy használ valaki motul 5100 -as olajat valaki?
Mik a vélemények ezzel kapcsolatban?
Mert azt olcsóbban tudnék mint a actevot..
válaszokat előre is köszönöm!
Amúgy ha van valakinek személyes tapasztalata a tipussal kapcsolatban azt szívesen fogadom!
Köszönettel: András
elérhetőségem: wandras98@gmail.com
Üdv!
az alján lévő erdélyi sár ingyen van
ráadásul nem is az enyém
majd írj mailt ha aktuális lesz
azaz október végén
fehér xr400 24 literes (xr600-650-re is vannak rajta felfogatási pontok) 25 ezer
csak nem találom a lakatkulcsot, pedig a futóra is le kellene hozni a magasítókat meg pár kacatot feltenni télire
szóval ma tuti felmegyek, ha máshogy nem akkor fűrésszel
vízvezeték szerelős boltban lehet kapni, nem egy nagy pénz, én még túrára is viszek belőle így kézipumpával is kiugrik a helyére
de feltenni is sokkal könnyebb