Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

en motult hasznalok...jobb mint az actevo szerintem es nyugodtan bele teheted de mondjuk meg actevot nem hasznaltam valaki erre eskuszik valaki arra
jó a szaga
mást nem vettem észre

jövő évtől valami "gagyi" elf-el járok
Sziasztok!
Elsősorban Dominátor tulajok válaszát várom, de persze minden segítséget meghallgatok.
Annyi volna a kérdésem, hogy használt vagy használ valaki motul 5100 -as olajat valaki?
Mik a vélemények ezzel kapcsolatban?
Mert azt olcsóbban tudnék mint a actevot..
hali!az xr650r-t mennyi időközönként kéne szervizelni ha mondjuk utcán supermotoszett van rajta?
válaszokat előre is köszönöm!
Amúgy ha van valakinek személyes tapasztalata a tipussal kapcsolatban azt szívesen fogadom!
klassz köszi :)
Hali. Nekem azt hiszem van még,holnap megnézhetem.
Miért van 50 es mopeded?
valakinek nincs véletlen xl600 r hez komplett légszűrőház eladó ?
Masteron el kék menni nem?
az februári hirdetés nem?
Szia! Érdeklődnék,hogy a fejidom eladó-e még? +lámpa! Ha igen, akkor érdekelne!
Köszönettel: András
elérhetőségem: wandras98@gmail.com
Üdv!
Köszi Rosszul írtam nincs ilyen,hogy B1 csak A1 van amit most könnyebb és olcsóbb lerakni B jogsival.
A1-el lehet.
Sziasztok!Érdeklődnék,hogy tudja e valaki,hogy B1 es jogsival lehet személyt szállítani?
nincs olyan moped a világon ami elbírna terepen
szóval akkor már csak az xr4 tank eladó
az alján lévő erdélyi sár ingyen van
Erre megy valaki innen a fórumról?
már vagy 2 éve a padláson van. szóval kibír még egy hónapot
ráadásul nem is az enyém
majd írj mailt ha aktuális lesz
ini ne add el ! következő fizuból megveszem
azaz október végén
pirosra festett xl600 18 literes 10 ezer
fehér xr400 24 literes (xr600-650-re is vannak rajta felfogatási pontok) 25 ezer
a PD03-as gepek azok voltak a R-es XL-ek....en legalabb is igy tudom es a R-es XL-t 83-tol 87-ig gyartottak
folyamatban van az ügy
csak nem találom a lakatkulcsot, pedig a futóra is le kellene hozni a magasítókat meg pár kacatot feltenni télire
szóval ma tuti felmegyek, ha máshogy nem akkor fűrésszel
egyébként mit is említettel milyen műanyag tankod van xl hez?
be voot kenyve de úgy sem akart aztán meg mikor már ráment az istenért sem akart igazodni a felni széleihez .. de már jo
be kell kenni szappannal aztán szinte magától felugrik
vízvezeték szerelős boltban lehet kapni, nem egy nagy pénz, én még túrára is viszek belőle így kézipumpával is kiugrik a helyére
de feltenni is sokkal könnyebb