Ha valamire hát erre nem számítottam,egy csajszi válaszol erre a kérdésre(na ne érts félre de örülök neki
) hogy végre valaki észlelte! Köszi szépen utánna néztem én kicsit és ezekről tényleg jókat irnak valamelyiket kiprobálom vszinű a motul betudom szerezni jó helyről! :)
A KTM is széthullik csak nem mind olyan hamar és értetetlen módon
Ezzel meg lehet jól tanulni motorozni az igaz de élvezhetetlen ahogy egy kicsit is hosszabb egyenesre érkezel és nincs autós akit idegesíteni tudsz a kerülgetésekkel....
Amúgy szerintem az ehhez hasonló motorok sem olcsók csak max nem mondják el a hibáikat..bemész a ktm topicba meglincselnek ha rosszat mondasz a szarjukról....de ez igaz a topicoc 99%-ra....ez azon ritka topicoc egyike ahol leírják a frankót.....
megválaszolni ezt a "pár" kérdést az nagyon megköszönném.
Enduros ismerősök mind azt mondták crossot crossozásra, endurot endurzásra kell használni fordítva nem jó, legalábbis nem akkora élvezet.
Crossnak feszesebb a futóműve, jobban kivan hegyezve a motor, emiatt szervízigényesebb is, más az áttételezés, stb amik miatt kevésbé alkalmas a feladatra.
A távolság relatív. Ha jó a motor, akkor lehet felőlem nyíregyházán is. Csak a telefonban elhangzottak nem feltétlenül szokták tükrözni a valóságot. Egy roncsért utazni órákat, feleslegesen fogyasztani a gázolajat, és fizetni a bérelt utánfutóért + 1 nap biztos hogy rámegy az utazásra azért az nagy luxus.
A motorvásárlás nem sürgős, a pénz megvan de egyelőre csak tájékozódok a szóba jöhető típusokról.