Ennyiért nem találsz hiperszuperfaszanemkellköltenirásemmit motort, de sok sikert hozzá...
Semmi közöm hozzá, de alaposan gondold meg. Az, hogy nincs alku, tudtad, mikor elmentél, felesleges volt rátérni!
Ha találsz ennyiért, vagy e körüli árért hibátlant, majd tedd fel a képét, főleg a blokk érdekelne....belülről!
jobb olcsón venni egy kicsit "faragandót"mint egy drágábbat,amit szintén faragnod kell.nincs patika gép...aya bá jo áron adja a szart...ez is valami
Nem vagy normális, ha ezért hagytad ott... Ahogy írták nálam okosabbak, legyen az endurod tiszta, matricái épek, és jó gumi, tuti megveszik, még, ha rakat szar is.
Gondold meg még egyszer ezt a dolgot, és dobj fel egy fényképet, ha már a Te tulajdonod lesz!
Nem gondoltam, h 2. rugásra indul, de indult. Blokkja jó hangú, nincs leélve. Egy hangyafasznyin múlt, h nem hoztam el. Az óta is egyfolytában jár az agyam, h kár volt otthagyni. De ha legalább endúró kerék lenne alatta, vagy újszerű supermoto gumi... tuti elhozom.
A fotó tényleg tréé lett nekem sem tetszik főleg úgy hasonlóan hátrányos gyerekeket tanítottam kosarazni és amikor pottyant egy kosár edzésen mindenki sírt az örömtől....!
Motor téma! Én is nézem a gépeket mert ha az enyémet elviszik akkor lesz "kedvem" belecsapni valamibe de korlátozottak lesznek az anyagi lehetőségek! A legolcsóbb rendszámos 4T lesz az alany akár enduró is és játszik a ktm husky de berget szeretnék legfőképpen és majd akkor eldönti a piac mi sül ki belőle majd apránként kipofozom amilyennek szeretném!