Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha azt nézzük, hogy kb 5 éve hülyének néztük a csávót a tecsó parkolóba, mikor elkezdte étolajjal feltölteni a "fétont"...és pár évvel később kiderült hogy nem is ő volt a hülye - és ugye már büntetik is, no meg az ára is felment - már az sem kizárt! Bár a mai étolaj nagyon szar minőségű, azt elárulom.
Mire lennék irigy? Castrolra?
Szépen terelsz...
Ilyen alapon akkor mehet bele Vénusz is nem?
Veszek 2 lityi kásztrolt neked is - mer lehet az irigység beszél csak belőled - és így nekem is annyiba lesz az olaj, mint neked!
ha már pénzkidobás akkor...... felesfelni?
Jaja, mire is alapozod ezt?! Bizonyíték?! Jah, hogy az nincs... Akkor ez is CSAK FELTÉTELEZÉS!

Lehet 1 grammal se tud többet. De legalább drágább! Mert EZT TUDJUK!
Azt nem jelenteném ki hogy TÖBBET NEM KAPOK tőle. 40 fokban üvegen pályán lehet jobban bírja
Látom kifogytál - az eddig sem túl jó - érvekből! Te akadtál fenn azon, hogy milyen olajat veszek. Szard le milyen olajat rakok bele, a tiédbe meg olyat öntesz amilyet nem szégyelsz! Bár ennyi erővel a teraszon állva szélnek is ereszthetnéd azt a pénzt, mert többet nem kapsz érte a motultól. De drágább! Szal te nyertél!

És világbéke!
De mér vagy fennakadva ezen a piros lámpánál áldogálós etetős szövegen ? ? ? ! ! ! ! Állítsd le vazze. Probléma megoldva .

Motorozni kell nem állni
Szerintem jobb. De a motorom ettől még garanciás. És János is ezt ajánlotta.

Kedves hogy továbbra is feltételezed rólam, hogy egy 5000 forintos tételen akarok spórolni.

A castrol "for urban stop and go riding" (az urban - városi, a rájding meg nem lovaglás!)

A motul: "versenyek kenőolaja." Versenyen nem sok piroslámpás-dugós helyzetet láttam még...

Nem értem miért akarsz ennyire meggyőzni...

Én a helyedbe 10.000 olajat öntenék a motorba mert ugye az jobb a szar 6000 motulnál és motorozásonként cserélném (max 1 óra vagy 100km!
Na akkor döntsd el, hogy most mivan! Vagy azé' akarsz Castrolt mert SZERINTED "jobb" vagy azé' mer' "garanciás" a mocid. Mer' a kettő nem ugyanaz.

Asszondod, hogy NEM az olajon akarsz spórolni és Szerinted a Castrol az UTCAI használatra van kifejlesztve! De amit a Castrol tud, azt a MOTUL is tudja sőt még többet is. És hogy ha nem az olajon akarsz spórolni akkor a Motul jobb választás lenne.

Motul 300V 4T : "Meghaladja a jelenleg létező teljesítmény előírásokat." Tehát amit a Castrol tud azt ez is tudja.

Vegyél MOBIL SUPER 2000 X1 10W-40 1 LITER 1150 Ft/L Az is utcai használatra van.
Szerintem TE valami Motul Különleges Ügynök vagy! Másfél óra msn alatt nem tudtál meggyőzni, szerinted itt majd sikerülni fog? Nem hinnén.
Ok. Küldöm kedden a képet.
EGY KIS OLAJOS TÉMA: Castrol vs Motul

Act-evo X-tra 4T 1 l

A Castrol Act-evo X-tra 4T magas teljesítményszintű motorolaj. Speciális adalékcsomagja meggátolja a magas hőmérsékleten képződő lerakódások kialakulását és megbízható védelmet nyújt a kopással szemben. Ezzel a tartósan magas terhelés és a gyakori rövidtávú forgalom mellet is tiszta marad a motor, a csúcsteljesítmény bármikor rendelkezésre áll.
A Castrol Act-evo X-tra 4T a Castrol Trizone technológiájával készül, így a motor, a váltó és a kuplung kifogástalan védelmét egyaránt biztosítja.
Az Act-evo X-tra 4T a korszerű négyütemű motorkerépkpárok rendkívül széles köréhez alkalmazható motorolaj.
Tulajdonságai és előnyei

* A léghűtésű motorok magas üzemi hőmérsékletén is kifogástalan védelmet nyújt
* A Trizone technológia biztosítja a motor, a váltó és kuplung védelmét
* Magas hőmérsékleten megőrzi kiváló tulajdonságait
* Minimális olajfogyasztást biztosít
* A katalizátorral felszerelt motorokhoz is alkalmas.

Minősítések és jóváhagyások

* API SG
* JASO MA

Tárolás

Minden csomagot fedett helyen kell tárolni. Amennyiben elkerülhetetlen a hordók szabad téren való olyan tárolása, ahol az esővíz összegyűlhet, a hordókat vízszintes helyzetben kell tárolni az esetleges vízbehatolás és a hordón lévő jelzések elmosódásának elkerülése céljából. A termékeket nem szabad 60 °C-nál magasabb hőmérsékleten, tűző napon, vagy 0 °C alatt tárolni.
Egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi előírások

A termékre vonatkozó egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi információkat a biztonsági adatlap tartalmazza. Az adatlapon megtalálhatók az esetleges veszélyek, megelőző intézkedések és az elsősegélynyújtással kapcsolatos teendők, valamint a termék környezetre gyakorolt hatásainak és a használt termékek ártalmatlanításának leírása. A Castrol nem vállal felelősséget arra az esetre, ha a terméket nem a megadott elővigyázatossági szabályoknak megfelelően, vagy nem az előírt cél(ok)ra használják. Mielőtt a terméket a felhasználási útmutatóban rögzítettektől eltérő módon használnák, tanácsot kell kérni a helyi Castrol képviselettől.
Fizikai-kémiai tulajdonságok

* SAE besorolás: 10W-40
* Viszkozitás 40°C-on: 98.0 mm2/s
* Viszkozitás 100°C-on: 14,0 mm2/s
* Viszkozitási index (VI): 152
* Sűrűség (15°C-on): 875 kg/m3
* Semlegesítési szám (TBN): 8.10 mgKOH/g
* Lobbanáspont: 180°C
* Dermedéspont: –18°C

A közölt mérési eredmények átlagértékek. Minden adat a legjobb tudásunk szerint a legutóbbi információknak és kutatási eredményeinknek felel meg. A termék fejlesztése érdekében a receptúra változtatásának jogát fenntartjuk.

MOTUL 300V 4T Factory Line 10W40 1 l

100% Szintetikus- dupla észter technológia.
Magas teljesítményű, 4 ütemű motorkerékpárok kenőanyaga verseny és utcai motorokhoz
Alkalmazás
Erős igénybevételnek kitett egybeépített váltójú vagy anélküli, száraz és nedves tengelykapcsolójú versenymotorok kenőanyaga. Biztosítja a motor kiváló működését magas fordulatszámon és hőmérsékleten. Speed motor, SuperBike, SuperSport, endurance, enduro, MX, trial, uphill, dirt bikes versenyek kenőolaja.
Egyéb alkalmazás: utcai motorok, robogók, ATV, mopedek katalizátorral felszerelve.

Teljesítmény

Szabványok: Meghaladja a jelenleg létező teljesítmény előírásokat. Nedves tengelykapcsoló teszt: JASO T904

Ajánlás: Alstare World SuperBike

A Dupla Észter technológia eredményeképpen az olaj rendkívüli kenőhatása csökkenti a súrlódásokat, a kopást és 3%-kal növeli a teljesítményt.

Motor védelem: BOSCH teszt szerint 0% nyírási veszteség. ASTM D6278
Váltó védelem: a nyírási ellenállás a KRL 20 órás tesztje alapján 66 % -kal javult / CEC L-45-A-99/. Ez a teszt 10-szer szigorúbb előírásokat tartalmaz a váltóolajok tekintetében, mint a Bosch.

Észter bázisának köszönhetően feltapad a súrlódó felületekre és elnyírhatatlan olajfilm réteget képez és rendkívüli a hőtűrése.
Jobb fordulatszám emelkedés, jobb reagálás, maximális motorerő.
ha rá érsz hivj már fel próbáltalak hivni mert megbeszéltük itthon
Hát ha te mondod Ádám.
Cső Stoppie15 Ádám vagyok ne rágodj már megtörtént az a lényeg nem történt nagyobb baj
értem kösszi
Ezzel kell állítani a szelephézagot.
Dánke sőn

Tanárnőnek tisztelettel jelentem, hogy a 2008as Husky SM510R Idomjai passzolnak a 2007es SM-re

háá az mér jooo mert SAJÁT LEJON
jövőhéten hozza a pottát báti meg a 2 tömitét isz