Na igen üzemórás gép! De Ha rendesen figyelsz rá és megadsz neki mindent non sokat elmegy! Olajat Motul 300v full sinteticet adnák neki:), ez a legjobb szerintem, olajszürő az nem vészes kb 1200ft! Olajcserét mi 1000km után cseréljük! Légszűrőt pedig 500km után takarítjuk! Na de mi utcán használjuk a gépet! Mi inkább közúton használjuk mintsem pályán, de ez egy kimondottan versenymotor!
És figyelni kell a melegítésre! Ha ezeket betartod non non sokat elmegy! Generalt meg 10+-15 ezer km között következik be vmikor....de ez sok mindentől függ...mennyire figyletél oda rá stb, kéztől, stb! Mi nem lightosan motorunk velük az is igaz
! De Kérdezd Dávidot erről lassan 600 ü.óra van már benne
...Na de mit mondjak még? Megy mint akit hátba rúgnak már alacsony fordulaton is már....
Kategóriába szerintem a legjobb választás.....stb alaktrész ellátás van...lehet várni kell egy picit mert nincs minden polcon de ....olcsobbak mint a többi géphez
Papírozva álltalában 22kw-ig höhö szóval kötelezőt én kb most 6800ftot fizetek majd
! Persze lehetne még ettől is olcsóbb...na de olyan kötelezőt választok mindig ami ismert... és van a városban
Na ez kijött