de megváltozni már tuti nem fogok........
habár voltak olyanok sokszor, hogy úgy volt beborítom az árokba, mikor a 4. indexpárt vettem rá mert szétrázta, meg mikor a hátsó lámpabúrámat rázta szét
mondjuk ennyi baja legyen.. de szerettem. mikor hallom menni szegeden srácot aki megvette tőlem, gáz elvételnél azt a szurtyogást. jajj istenem
szerintem 610 sem való utcára, elég durva egy játékszer főleg városban
kösz titi54 hogy árilód helyettem is
nekem elég sok az érdeklődöm, csak nem érnek ide
A DRZ 400 nagyságrendileg a TE510 és egy 251-es ETZ között van félúton. A 610 az meg kb a DRZ és az 510 között félúton. Az nem igaz, hogy a Huskynak nagy a szervizigénye. Aki ezt állítja az kontár lehúzós szerelőhöz hordja, vagy egy agyonb@szott kacatot vett. 20 üzemóránként 1,4 liter olaj melynek literje 2800-3200 körül mozog. Halkan jegyzem meg, hogy egy üzemóra az nem egy beindítástól számított leállításig mért órát jelent. Az üzemórát úgy számolják, hogy a teljesítmény leadás legalább 60%-a felett eltöltött 60 perc. Ha egy közepes képességekkel megáldott emberke kimegy erdőre csapatni egy igazit, akkor kb 2 óra múlva számolhat egy üzemórát. Ha Markó István kiviszi pályára 60 percre, na az egy üzemóra.
Szóval megkérdezem ki sokallja ezt a szervizigény?
Rendes motort vegyél bontatlan blokkal és csináld ahogy a nagykönyvben le vagyon írva! :)
Ha kell egy tipp hogy hol van egy ilyen eladó lehet, h tudok segíteni. És így amennyi pénzed van annyiért vehetsz motort, mert nem kell kapcsiból blokkot újítanod. Ha utcán mész akkor kb 1500-2000 km a szerviz intervallum. Halkan jegyzem meg, a nem versenyzésre kialakított utcai motorokon is illik 5000-ként cserélni.
Szóval?