Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hringen balesetkor buktad a kb. 20 perced jelentős részét ugyanannyiért amennyiért kakucson egész délután motorozol. Én legutóbb 102 kört mentem, megérte. Ráadásul én biztosan nem engednék az árból, szabály az szabály, legközelebb beteszed a tárcád a kabátod belső zsebébe, esetleg nem mész gyorsan.
Nálam azért még a KAKUCS - RING így szeretlek van, Gokarttal kombinált nap volt ugye eleve, kb. 20 percet mennek Ők (1 valaki) 20 at mi...
Meg a mai pézhajhász világban próbálsz egyenes árarányosságot keresni ? Tavaly ha jól MléxM 3 volt az a 4, de nem várhatod el, hogy azért mert csak másfél órát tudsz maradni, méltányosságot kapj... Akkor akár bejöhetnének emberek, hogy Főnök hagymennyekmá 1 órát 1 ezresé'...
Egyesével nem lehet figyelni emberekre, nyilván van visszaélés is vele, mikor telt ház van, de eleve gond volt, hogy a délelőtt / délután törésben volt pont másfél órád...
HRINGEN sincs olyan, hogy beérsz 17:20 és 17:30 - 17:55 mész akárcsak 7.500 vagy arányaiban 5 rongyért... Akkor mindenki ezt csinálná, 90 percet úgyse tudsz végig motorozni...
A napod nagyon negatív kezdetét értem, de Ők arról nem tehetnek, és szerintem neked nem a tulajdonos adta a jegyet, és nem vele nem sikerült megegyezésre jutnod, hanem pont azzal, aki az ő érdekeit (anyagi) kell szigorúan betartsa.. Hülyén jött ki, de én azért valahogy védelmeznék a K - Ringet, és ha még Neked ezek xint 1 ember miatt nem adta ki (bár tudom, hogy az alkalmazottakkal próbálnak azonosítani áruházakat is), de ez a szálkát remélhetőleg azért mihamarabb kidobja a szervezeted...
Én se örültem tegnap, mikor 5:45 től már 5:57 kor leintettek, kb. itt melegedett be a gumi üzemi környékre, de legközelebb bepótolom...
Kakucs-ring én így szeretlek...vagy nem?

Egy szavam sem lehet, így volt megbeszélve, de mégis van.

Gondoltam egyet, szabadságot vettem ki és terveztem egy pálya napot. Reggel 7:50-kor már Inárcson voltam tankolni, ahol tudatosult, hogy utazás közben a hátizsákól elhagytam minden papírom, pénzem, a forgalmim és a telefonom.
Vagy 2 órába telt mire a családom megmentett és kedvem szegve hazafelé tartottam, csalódva és elengedve a pályamotorozást.
Hazaérve az az üzenet fogadott, hogy megtalálták a papírjaim, így újra vissza paripára és vissza az inárcsi benzinkúthoz.
És valóban visszakaptam az irataim a készpénz, a forgalmi és a telefon híján.
Ha már úgy hozta a sors és újra Inárcson vagyok, a veszteség is csökkent, gondoltam folytatom a tervem és mégis kimegyek a Kakucs-ringre. Mivel limitálva volt az időm és reggel nyolctól volt betervezve, 12:30-kor mindössze másfél órám maradt egy jót motorozni, mielőtt a gyerekekért indulok.
Gondoltam megkérdezem, van-e valami lojalitás, hogy összesen másfél órát akarok motorozni. A tulajdonos a fél napos 5 ezer forintos ár helyett máris megajánlott 4 ezer forintot erre az időre, ami arányaiban nem feltétlenül adja a matekot, de mivel tényleg ennyi időm volt, gondoltam több mint a semmi.
Úgy osztottam be az időm, hogy 2-kor még tudjak egy utolsó etapot menni, 2 előtt zártam a számlám a büfében, indokolva a kérdésre, hogy 2-ig vagyok és belekezdtem az utolsó néhány körömbe.
A 3. kör után pálya szélén integet az arc, hogy idő van és tipli.
Még 2-3 köröm volt hátra, köridőmérő belőve és igyekeztem a kitűzött célt elérni. Semmivel nem kopott többet a pálya, rajtam kívül még egy srác motorozott, a büfében fogyasztottam, már nem először voltam fizető vendég és valamiért úgy fájt az "egyszerű alkalmazottnak" hogy másfél óra időtartamra 4 ezer forintért még van pofám 2-3 kört menni ha már belekezdtem, hogy inkább besétált a pálya szélére le kitessékelt.
Az, hogy úgy indultunk, hogy 15 percig fel sem mehettem, mert gokartosok voltak, az nem számít, én nem vagyok ennyire kicsinyes, de hát így beszéltük meg, hogy 4 ezerért 12:30-tól 14:00-ig, így én kérek elnézést, hogy az óra helyett azt a vacak köridőmérőt néztem.
És csak bízom benne, hogy csak felkapta a fejét 14:00-kor, hogy hoppá idő van és 13:50-től az órát nézve, centit vágva nem arra gyúrt, hogy mikor kenheti el már a szám....Kakucs-ring én így szeretlek....vagy nem?