Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Szeretnék nagyon motorozni! Olyan kérdésem lenne, hogy valaki utasként eltudna vinni motorozni majd engem? Cserébe üzemanyagot, kajád állom!
Privátba irj
II. Parkoló találkozó akit érdekel :
https://www.sportmotor.hu/foru...
Kedves Motorostársak! Kedves ismerőseim, barátaim!

Ismét közeledik a Mikulás-nap! Immár hetedik éve szervezzük meg Kaposváron a motoros jótékonysági felvonulásunkat, melynek során gyerekekhez, gyermekintézményekhez, juthatnak el általunk a nagylelkű felajánlásokból összegyűjtött ajándékok! Örvendetes, hogy egyre többen csatlakoznak jótékony célú megmozdulásunkhoz!
Kérem, kérjük, hogy idén is segítsetek nekünk, motorosoknak, hogy sok-sok kaposvári kisgyermek örülhessen Mikulás napon közösen összegyűjtött ajándékainknak!
A gyűjtést már elkezdtük!
Felajánlásokat a plakáton megjelölt elérhetőségeken van lehetőség megtenni! Minden felajánlott ajándékot, édességet, jó állapotú gyermekjátékot a Széles Út Egyesület, a kaposvári motorosok garantáltan eljuttatnak a gyerekekhez, rászorulókhoz. Az eseményről - mint eddig minden évben- a média is tudósít!
A pontos programot pár napon belül közzétesszük!

Aki teheti, kövesse eseményeinket a Facebook oldalunkon is.
Csak erre jártam és gondoltam szólok hogy a Júli 11-el csak óvatosan aznap nyit Zamárdiban a Balaton Sound olyan dugóra lehet az nap számítani hogy veszedelmes. Halom részeg keresztben hosszában téblábol majd a főúton. Simán megfojtják a forgalmat Balatonföldvártól legalább Akarattyáíg.
Tudom hogy ez lesz én ott lakom
Szia!
Az ötlet jó! És még az időpont sem lehet rossz a Balaton kerülésre!
Akkor már biztos szép idő lesz!
Balatonmegkerülés
Csak gondoltam hátha feléled itt is az élet:)
2015. július 11., 10:00
Fonyód
Rockbalaton, ingyenes motoros találkozó aug. 14-16
fonyód, széles út egyesület
Én meg inkább nézelődni szeretek mintsem száguldozni. Az sem rossz amúgy, annak is megvan a helye a fejemben, de én inkább nézelődöm motorozás közben, nincs nekem nagy kedvem ahhoz, hogy az összes figyelmemet meg az energiámat a sebesség miatti figyelem kösse le.
Biztos van, aki megmondaná, az miért jobb mint ez, de nekem így.
Bármilyen furcsa, én nagyon meglepődtem, hogy a motorom a szezonnyitón rajongókat talált magának, ugyanakkor ha valahol kiderül hogy motorozok, meg hogy 125-össel, olyan kissé furcsa a válaszreakció. Mondjuk úgy, lenézik , pedig szerintem sokan a 600, vagy 1000 vagy nemtom mekkora motorokkal sem tudnak mormálisan motorozni. Tán ha ekkorkával megtanultak volna...
Dettó.
Simson, aztán kis ez-az, szóra sem méltó, de jött a robogó. Aztán kiismertem a gyengeségét, kellett volna kicsit nagyobb, és megpróbáltam a nagyobb hengert. Ment is mint a k. élet, de hát a fogyasztása... Most vettem egy 125 4T-t, ez lesz egy darabig, aztán meglátom. Az egyik robit eladtam, a másik meg egy Ditech volt, átalakítottam karbisra, játszós motornak.
Most kellene nekiállnom teljesítményben hasonlókat keresni, akikkel esetleg lehetne csapatni.
Régebben robogóztam, aztán kihagyás, utána úgy döntöttem gyerekkori vágyak megvalósítása beérett, normális mocin szeretnék gurulni. Elmentem nagymotorra tanulni. Oktatás hagyott kívánnivalót maga után, de mind1. 125 köbcentinél megáltam, mert nem volt A2-re gép. Talán nem is baj. Megvettem a mocimat, teljes felújításon estt át, most próbálom megtanulni. Nem vagyok vagány, csak szeretnék egyszer egy normális túramocit, hogy el tudjak menni nagyokat kirándulni.
Egyszer majd az is eljön.
Csak a város és körnékén gurulok felügyelet nélkül, ami azért necces, mert a mocim nem igazán városi közlekedésre van optimalizálva. Hát ennyit a női motoros kezdő lépéseiről
De miért kezdő? Feltételezem nem egyből nagymotorral kezdted.
Kezdő motorosként?Ááááá! Díszkísérettel Ön és közveszélyes vagyok, tehát felügyelet nélkül nem mehetek motorozni
Itt? Áradat? :-) Ennyit simán. Te is egyedül nyomod a köröket?
Igazából mind1 hol vagy jelen, ha tudod kezelni az információk végeláthatatlan áradatát. Ha látok valami progit majd elhelyezem itt, hátha felélénkül itt is valami
Eh, nekem elvből nincs facebook profilom... Aki akar és fontos így is elér, arra meg nem vagyok kíváncsi, hogy a Pista mit zabált ma reggel.
Az FB-n mozgolódnak a Széles út egyesület és a Somogyi Motorosok elég gyakran, ha csapódni akarsz hozzájuk ott meg lehet őket találni. Idén mát több gurulást is szervezetek...
Ja, én is lesem, de semmi sem történik nagyon itt, pedig jó lenne ha...
szoval orfui kemping,keress ra!
http://travelminit.hu/hu/szall...]szallasnak[/url]
Erdemes megnezni,tubesi kilato,siklosi var,nagyharsanyi szoborpark,de innen belefer egy papuk hegyseg kor horvatorszagba,batinai kilato a harmashatarnal.
Sziasztok!

Júliusban terveztünk a klubbal elnézni a Mecsekbe egy néhány napos csapatépítő tréning keretében. Mórról(Fejér megye) érkeznénk, és szeretnénk jó előre foglalni magunkat szállást. Nagyjából 30 motorral mennénk, 40-50 fővel. Gunarason találtunk már egy jó kis tábort, de sajnos a kinézett hétvégére már foglaltak a házak. A legjobb lenne valamiféle faházban megszállni, de nem zárkózunk el mástól sem.

Tudnátok nekünk ajánlani néhány helyet, amit érdemes lenne felkeresni?

Előre is köszönjük szépen a segítséget!
Minden kedves motoros társamnak boldog új évet kívánok!