.
A gyertyával nem babráltam,a légszűrőt sem vettem ki ahogy pár ismerősöm javasolta.Remélem akkor csak az volt a baj, hogy el volt dugulva tűszelep.
Pedig az NGK tényleg fasza japán cucc.
.Azt vettem észre hogy alapjáraton olyan dízeles kerregő hangja volt,kerestem mi lehet az oka.Az egyik gyertyától jött a hang.Kivettem hát pörgött a szigetelés a fémtestben.Mindez 2000 km után.Azóta ódzkodom az NGK-tól.Csak a japán gyártmányú a jó,szerintem.
Nagyon sokat töprengtem, hogy milyen vasat vegyek! Végre megszületett a döntés! Köszönhetően többek között ennek a fórumnak is! Nagyon sok fontos információt tudtam meg és ez sokat segített a választásban!(Kawasaki ER 5/ 2005) Köszönöm nektek! :-)
Igyekszem aktív fórumozó lenni és tapasztalataimmal hozzásegíteni mindenkit, aki még nem tud dönteni, vagy már döntött, de infóra lenne szüksége. :-)
Most viszont kérdésekkel kezdeném...
Az első, hogy láncszettet hol tudnék jó áron beszerezni, illetve hátsó fékpofát. Elsőre ezek amiket cserélnem kellene. 20.000km van a kicsikébe. És lógni látom a láncot. Mehetek még vele pár 100kilómétert? Vagy azonnal csere?
Üdvözlettel!
Jenei Sándor
Sparrow77 új ER 5 tulajdonos:-)