A jarokeret csak nekem nyujt segitseget pl eses eseten vagy esetleg szallagszakadaskor de te ezt nem ertheted mert szamodra a sport kimerul abban h raulsz a motorodra a szobaban azt ott zummogsz.
Na ugye!Megmondta a disphit gyerek vagy nem mondta? Aztat mindenki tudja hogy egy motor tartóssága megbízhatósága csak zárak működésétől függ.Azt punk- tum.
Dehogy vagyok én szomorú- inkább csak bosszant a dolog! Kis odafigyeléssel semmi problémád nem lett volna, sőt már a legelső tünetkor ha odafigyelsz, lehet egyszer sem görbül el az a kulcs!
Másrészt meg nem értem, minek feszegetni, kulcsot görbíteni, ha már egyszer láttad hogy rossz, abban a pillanatban rá kellett volna a körmére nézni annak a zárnak, kis kenőanyaggal, esetleg szakemberrel!
Azt utána meg jönnek ide az ilyen Dipshit féle férgek, aztán okoskodnak - hogy jaaaaaj de szar az Er-5, mert elgörbül a kulcs..
NA csak ez volt a bajom ,amúgy szent a béke- jövőre remélem Te is jössz a talijainkra!?!
Mivel ez a szakmám hát vauzok.Első körben kellene egy kis kenőanyagot adni a zárbelsőnel (WD40 pl.) utána a működtető bovden és a az ülés alatti záró mechanika kenése következzen.Ha ez meg volt akkor próbáld a nyitást levett üléssel.Amennyiben úgy könnyen jár üléssel meg nehezen akkor próbáld nyitás közben az ülés közepét lenyomni a zárnál.Elég erős rugók fogják az ülést.Lehet azért jár nehezen.Viszont ha ülés nélkül is akadva nyílig az már nagyobb baj.
Egyelőre ennyi
Szia
Elkezdi valaki, ezt a hülyeséget, hogy elgorbul a kulcs, erre valaki még követi is!?* hogy a fenébe tudjátok azt az erős kulcsot elhajlitani!?
Nezesd még a zárat egy kulcsmásolossal, tuti abban van a hiba, ha a zárnyelv mögé nem pakoltal valamit, és esetleg az akadályozza a mozgását!?
újabb okos kérdésemre várok megoldást
a csomagtartó nyitása egy kicsit nehézkes és többször elgörbült már benne a kulcs. kezdek félni hogy el fog törni, úgyhogy a zárral kéne valamit kezdenem. most meg hogy ki van véve az akksi, aztán állandóan kisüt a nap és motorozni kell, muszáj nyitogatnom azt a ganyé csomagtartót... valakinek valami ötlet?
Akkor holnap hazaviszi?
Szla nem erdekel csak gari legyen ra!
Koszcsi puszcsi
Z a papucsos
8000 ft ha nem kell számla.
Dehogy vagyok én szomorú- inkább csak bosszant a dolog!
Másrészt meg nem értem, minek feszegetni, kulcsot görbíteni, ha már egyszer láttad hogy rossz, abban a pillanatban rá kellett volna a körmére nézni annak a zárnak, kis kenőanyaggal, esetleg szakemberrel!
Azt utána meg jönnek ide az ilyen Dipshit féle férgek, aztán okoskodnak - hogy jaaaaaj de szar az Er-5, mert elgörbül a kulcs..
NA csak ez volt a bajom ,amúgy szent a béke- jövőre remélem Te is jössz a talijainkra!?!
fisinek is köszönöm a hozzászólást, bár inkább ne tette volna...
Apu azt üzeni ha csajozásról van szó benne van
Mennyi peztet vigyek?
Egyelőre ennyi
Szia
Elkezdi valaki, ezt a hülyeséget, hogy elgorbul a kulcs, erre valaki még követi is!?*
Nezesd még a zárat egy kulcsmásolossal, tuti abban van a hiba, ha a zárnyelv mögé nem pakoltal valamit, és esetleg az akadályozza a mozgását!?
a csomagtartó nyitása egy kicsit nehézkes és többször elgörbült már benne a kulcs. kezdek félni hogy el fog törni, úgyhogy a zárral kéne valamit kezdenem. most meg hogy ki van véve az akksi, aztán állandóan kisüt a nap és motorozni kell, muszáj nyitogatnom azt a ganyé csomagtartót... valakinek valami ötlet?
Hoozátok mennyek vagy a boltba?
Anyu üzeni hogy meg van a fényképezőgép.