. Neki sokkal nehezebben tűri a lelke a "noname véglényeket".
biztos terveztek még, így Én voltam az első, aki megdícsérte.
nekem is jól jött volna egy popipárna vagy egy jó kis zselés ülés
(Te istenbogara a kipukkadós papucsosé ez zselés mint a cukorka,úgyhogy még egy ok hogy inkább
a cápával is jóba legyek
) Az is lehet hogy ezek után inkább eladom a kawát és veszek egy szép gs500f-et vagy egy suzuki altót.
Csak nem tudom hogy az ülést hogy fogom ráeszkábálni a suzira
Bezzeg ha motoroznál, és nem a telekre járnál, mint mi akkor lenne képed.
Én meg csak a garázsba ülhetek az új ülésemre mer benzinre már nem futja
Aztán még ti irigykedtek?Fisi Rómába,Parabellum spanyolba, én meg annyit dolgozom hogy arra sem emlékszem mikor voltam Marbellán.(pedig a képen rajta vagyok csak biztos sok volt a pálesz,meg az a gyanús hogy nem látom a képen a sátramat!)
motorok, asszony, gyerekek, vigyázz rájuk!
Visszaolvastam a hozzászólásomat és nem találtam semmi olyan sértőt, ami alapján
le kellene hülyézni vagy primitívezni.
Kriszti!
„szerinted itt mindenki azzal foglalatoskodik, hogy vetítsen neked barátom....?!”
Nem, sőt nekem nem is tud, Nektek vetít! FÉNYKÉP? (nem mintha kíváncsi lennék rá, de tudom, hogy nincs...)
Ez egy nyílt motoros fórum, az olvassa, és ír, aki akar (az hogy mit ír az viszont már valamilyen szinten jellemzi az embert, (megrugdallak a bakancsommal...stb.)
Jöttök itt a Suzuki vs Kawasaki kontrával.
Mivel magam is motoros ember vagyok, szeretem a motorokat, típustól függetlenül, még az ER-5 is (természetes egy típus sorrend kialakult nálam, de ez most lényegtelen)
Szóval az elfogultság vádja sem igaz.
Dipshithez jellemzéséhez meg csak annyit szeretnék hozzáfűzni, mivel már írtam hogy magam is motoros vagyok ezért a motoros jelegű oldalakon jelen vagyok és ismerem annyira Dipshitet, hogy nyugodtan kimerjem jelenteni, ÉRTELMES srác!
A kisujjából olyan többnapos túrákat ráz ki, és vezet le, amit az itt írogató emberek nagy többségének a képességét meghaladná, és csak álmodozik róla (ezért inkább motoros találkozókra jár)
Szóval, no idegeskedés, ez mind színtiszta igazság. Üdv mindenkinek!