Egyelőre ezekről még nem tudok mind nyilatkozni, mert még csak ismerkedünk, és ugye az idő sem a legszebb, de azt már most tudom, hogy abszolut lehet vele kulturáltan közlekedni, és a városban sem kényelmetlen
Volt érdeklődő innen is, de végül nem innen talált gazdira. Egyelőre a srác még el sem vitte, megegyeztünk, hogy még én viszem el szervizbe neki, mert nincs még saját szerelője, és így könnyebb neki, nameg majd csak kb 2 hét múlva kapja meg a jogsiját is
Gratula az új motorhoz, sok szép km-t vele!
Egy ilyen sárga fejűért szerintem még nem haragszik...
Komoly összegeket lehet vele elfújkálni.
Hát, nem onnan vettük, mert nekünk is elég erősek voltak az árak - tavaly még gondolkodtunk rajta, hogy betoljuk a Fiatalurat és kihozunk egy másik motort, de egyrészt nagyon mélyen áron alul akarták beszámítani az ER5-öt, másrészt állati drágák a motorjaik.
Másfelől meg azért sem gondolkoztunk rajtuk, mert egy nagyon jó ismerősünk motorszerelő, és ő azt mondta, szerinte messze kerüljük el őket...
A Hondát a hasznaltauto.hu-n néztük ki, és vele együtt még egyet néztünk meg most vasárnap. Ebben ugyan több km volt, de minden papírja, szervize rendben volt, és a szerelőnk is azt mondta, hogy nincs vele probléma. Érdemes vinni mindig egy hozzáértőt, mert mikor először mentünk egy Ducati 750SS-hez, ott nekünk megdobbant a szívünk, de csak ő hallotta meg rajta, hogy baj van az egyik hengerrel...