...)
de még ígyis olcsón megusztam....
De amikor megtorpan és meg áll utána elég nehezen indul be.Most valami csörgés is van a henger felől,5000 felett lehet hallani.arra gondoltam lehet a vezérmű lánc nem feszül rendesen.
hát ja a tankot megnézheted...mert ha nem jol kap benzint attól is duroghat!(nekemis csinálta mikor tartalékra kellett rakni) bár akkor mindenhol nem csak 5000-felett....a vezérlésre ránézhetsz, de ha indul szépen , meg nem rugdos vissza, akkor nem az lessz! 95-öset tankolsz bele am?....
.Most már teljesen tanácstalan vagyok
.Elkezd menni szépen egyszer csak bedadog5000 felett..Ma alapjáraton elkezdtem húzni és csak durrogott mint az állat 7-8 ezernél.15-20 cm láng jött ki.A karbit vagy 10 szer szétszedtem,ki tisztottam,de nem lett jó a motor,a csavaron is állitotam de nincs eredmény.Most valami csörgős hangot is lehet hallani.A henger oldalán.Lehet a vezérlés elállitódott?Nem értem egyszerűen mi lehet vele.Összeraktam ment 200m szépen.Utána elkezdtem húzni folyamatosan egybe és egyszer csak bedadog és megáll.Karbi kiszed tisztit.Megyek vele(kb 100m),húzom egybe és megint bedadog és megáll.
de a deklin ott kell lennie...
...
),és ne legyen külső gáztartályos mert az az enyémnél már nem fért be a helyére(KLR 650).
En is hasonloan jartam a mult hetvegen, a versenyen...volt egy kettos ugrato, amit nem mertem atugratni, jobb a bekesseg cimen. Aztan az egyik korben joval gyorsabban mentem ra, es azt vettem eszre hogy mintha tul magasan lennek...es mar erkezett is a masik oldalon az erkezo...hat mit mondjak, ugyanez volt...most buszke legyek vagy verjem a fejem?
De legalabb azota megugrom azt az ugratot, sot az utana levo duplat is