Kawasaki KLR

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia nekem is ez a baja
en tudtam a magnest közelebb 0,3 mm-re allitani, indult. Kesöbb vettem masikat hasznaltat , ahol a kis magnes nem volt lecsizsolt allapotban, ezt is közel allitottam es most pöcc röff .( Honda Domi )de CDI gyujtas is okoz problemat---ha van ilyen a gepetekben...tudok Cseh cimet, mernökök ök gyartanak...
Szoktam irni, tapasztalataim szerint egyes, öregebb jeladòknàl a màgnes elvesziti a magnesességét és ezért hiàba halad el elötte a rotor bütyke, nem indukàl jelet. A teszel a jeladò mögé egy ilyen erosebb gombelem meretu magnest ideiglenesen, az rogton mutatja ha van valtozas. De nezd korbe amit Blackeix is ajanlott.
Amiket eddig cseréltem:gyertya,gyertya pipa ,gyertya kábel.Amiket átnéztem gyujtáskapcsoló kormányon lévő kapcsoló ,biztosítékok,szereztem egy tuti jól működő ic ignitert vagyis gyujtásvezérlőt,kuplungkarnál lévő kapcsolót javítva a sztenderkapcsolót.Holnap a lendkerék és a jeladó következik.
Kösszi holnap megnézem a mágneseket meg a jeladót.1994 es az enyém.
István listája mellett töltést is nézz. A TCI alacsony töltőfeszültség mellett ki-kihagy, rendszertelen tud lenni a szikra.
A KLE-hez ez úgy kapcsolódik, hogy a korai KLE forgórészeken a mágnesek ragasztása szeret elengedni. (pontosan nem tudom, melyik évjáratokat érinti a kilencvenes évekből) Az meg a töltésre nincs jó hatással, rosszabb esetben a morzsolódó mágnes a jeladón köt ki.
Ha az a baja, megvannak és épek a mágnesek, meg lehet próbálni egy jó epoxi ragasztót, de asszem 200 euró egy vatta új, javított verzió, ami többé nem esik szét.
Mit ellenoriztel, mértél eddig le?
- gyujtogyertya
-gyujtokabel-pipa
- trafo
-gyujtas jelado
-gyujtas elektronika
Sziasztok.Vettem egy kle 500 at.Szikra problémám lépetfel.Valakinek tapasztalata ilyen hibára?
Sziasztok !
KLR 650-hez (vagy 600-hoz, az is ugyanaz az alkatrészrajzok szerint) keresek vízpumpa / balance tengelyt.
Sziasztok!
Keresek Kawasaki Versys 650 2007-es hez oldaldobozt és oldaldoboztartó konzolt. Reális áron.
Üdv én bontok KLR-t Budapesten vagyok, van egyben is blokkom van bontva is,most hétvégén még jönnek csak hengerfejek DEKOMPRESSZORRAL! Hívjatok bátran 06702068946
Szevasztok!
Klr650-hez keresek komplett blokkot, vagy még használható bármely blokk alkatrészt!
Ha valakinek lenne, köszönöm.
Sziasztok
Segítséget kérnék KLR 600 B öninditó vagy bármilyen alkatrész van esetleg valakinek?
gabexka_@hotmai.com Kérnék választ előre is köszönöm
https://motoralkatresz.eu/motorok/kawasaki/500/KLE500/
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem olvasok vissza, remélem nem baj. Barátom vett egy 1991-es KLE500-at. Kérdése, hogy milyen olajat, gyertyát, olajszűrőt ajánlotok bele?
gyertyát megtaláltuk, hogy milyen kellene, de a szűrő pontos típusát nem, ha valaki megtudná nekem mondani, hogy hiflobol melyik lenne a jo azt megköszönném, illetve az olajból melyiket? Motul 10w40? 3 liter olajat olvastam valahol igaz lehet?
Köszi előre is a válaszotokat! szép estét :)
Kawasaki KLX250 - Ride or Die
Mennyire vált be a Kawasaki KLX250? Megmutatom miért lett #WeekendWarrior a neve!

http://youtu.be/j7OUaDlBTb8
Szia! Láttom nem mai hirdetés de hátha! Meg van még?
Klr 600 hoz keresek gyári kipufogót és hátsó index lámpát.
Szia gyári kipufogó érdekelne ha esetleg van meg index lámpa.
Sziasztok!

KLX250-hez rendelnék Krieger féle manuális vezérműlánc feszítőt, mert típushiba hogy a gyári nem funkcionál rendesen. A szállítás önmagában 10.000 Ft körül mozog, ami kb. annyi mint a termék ára. Ha többen rendelnénk együtt, olcsóbbra jönne ki a szállítás. Van akit esetleg érdekel ilyen láncfeszítő?

http://www.clems-garage.com/CC...

Ez az ő honlapjuk, elég sok típushoz gyártanak feszítőt, nem csak KLX-hez.
Sziasztok, eladó sorba került gyönyörűszép állapotban lévő 2013-as Kawasaki Versys 650-es motoron, csodaszép fekete színben, Puig bukócső, Puig sötétített plexi, akrapovic kipufogó (persze adom a gyárit is) új láncszett, friss olaj és olajszűrő csere is megvolt, brutális nyomatékkal. teljesen költségmentes moci, Akit érdekel 1.6 Milla az ára. Ezt látni kell, igazi szemmágnes.
Átküldtem
Szia 94 es, a paripa inkább adom az én emilem valamivel kőnnyebb mint a tied! Nem akarom másnak írni az emailt zoliboy0@gmail.com kukac előtt az nulla
500 / 650 , újabb 650 és régebbi 650 Tengai-hoz van könyvem, amiben van kapcsolási rajz. Ha írsz egy emilt, elküldhetem, hátha hasonló a kapcsolás, mint a tiéden. Mikori a géped amúgy ? Az emilem meg: stephenklngkukaccitromailponthu Figyelj, mert a "king"-ben az ott nem i, hanem kis L !! ;-)
Szép napot sziasztok, nagy bajban vagyok, ( valami paraszt eltépte a kábelkorbácsot a klr 600 ön ami nekem van és a jó istennek nem jővűnk rá mi merre!!! Cdi és a blokk kőzt h valaki egy fotóval vagy valamivel tudna segítse nagyon hálás lennék!!! Előre is kőszi