), megtapadt, én pedig katapultáltam, mikor átvágódott a másik oldalra.
A tanulópénz ki lett fizetve rendesen.
Nem volna rossz. Csúnya lenne ha így kéne abbahagyni a szezont.
Lelepted a mezony 80%-at 250-es motorral utcai gumival anyafej!
Nekem is lett egy kisebb agyrazkodasom meg szombatrol, meg ma is fajt a fejem tole, de ugyebar ez semmiseg. Ha motorozni kell, nem faj soha semmi! Mielobbi felepulest es sok szerencset kivanok, remelem meg talalkozunk! Azzal nem biztatlak, hogy leszel Te meg ennel is gyorsabb, mert nem hiszem, hogy azzal a motorral lehet annal gyorsabban menni...
Ráadásul azt szúrtam el, amit milliószor elmondtak, de mostmár rendesen megtanultam, az tuti :). Na de több is veszett már Mohácsnál.
nem kívánom neked
)
A jó és pontos ruha(méret) életet menthet!
, egyetértek azzal amit írsz, de én azt hiszem ezek között a (normális) protektoros overallok között már nincs akkora minőségbeli különbség, mint inkább presztizsbeli (árbeli) differencia. Egyébként köszi a linket és mégegyszer mindenkinek a segítséget.....Ha nem értesz velem egyet ebben akkor nyugodtan megírhatod mit ajánlasz, mert minden építőjellegű kritikát szívesen veszek ruhavásárlásban tapasztalt kollegáktól...
Nem babuskgatni akarlak (tanulj csak a hibabol), de akik okosan mondtak, hogy ne vedd el a gazt azok elfelejtik, hogy a gazon tart jatek a 100LE-s motoroknal mukodo gyogyszer, a Te mocid mindenkeppen visszatapad, mert Te nem erobol forgattad ki, hanem vege volt a tapadasnak, annyira melyen dontottel. Persze mindig van mit tanulni, sose szegyeld! Az en motorom erosebb a Tiednel, en megtehettem, hogy erobol megyek. A Tieddel mindig lenduletbol kell, hatarok hataran menni es kigyorsitani, eppen ugy, ahogy Te csinaltad! Talan csak egy kis lelekjelenlet kell, hogy elkeruld a hasonlo bukast, de ez majd megjon. Ha mar nem er varatlanul a slide, akkor meg lehet fogni relative kis tempoig. Mindezt csak ugy irom, hogy jobb idoket mentel nalam, az allam leesett Toled...
Ha talalkozunk beszelunk, igerem es tobbszor ne koszond meg, hogy irtam.