Attól függ mire. De szerintem ezt írtam korábban. Csodát nem kell várni, hatalmas változást nem hoz. Ami nem is lenne jó, mert ha a szívó oldali viszonyok nagyon megváltoznak, akkor padon utána kéne hangolni az egész motort (illetve hát főleg a kipufogó oldalt).
Hátsó doboztartó konzol van hozzá? Nem nagyon találtam itthoni boltokban.
Amúgy érdekes jószág, most én járok vele melóba, azt hittem kevesebbet fog enni, de eddig két tank 4-4.5 között alakult. Kéne valami manual mert semmit nem kaptunk hozzá.
Semmi baja nincs, ne aggódj. A tanksapkában van egy szelep, ami túlnyomás esetén nyit (pl. ha nagy melegben nagyon párolog a benzin a tankban), és kiereszt egy kis levegőt/gőzt egy lyukon át. És gyárilag sikerült olyan lyukat csinálni, hogy amikor átáramlik rajta a levegő/benzingőz, akkor sípol. Próbáld ki, mikor sípol, kinyitod a tanksapkát, egyből meg fog szűnni a sípolás, és a túlnyomás félreérthetetlen szisszenő hang kíséretében fog kiegyenlítődni - mint amikor kinyitsz egy felrázott kólásüveget.
, másrészt a működésben az égvilágon semmilyen zavart nem okoz, harmadrészt mert nem szeretném indokolatlanul szétbarkácsolni a motort, annyit nem ér ez a kis sípolás.
Nem vagyok amúgy szakértő, én elvinném egy fényezőműhelybe, ahol járműfényezéssel foglalkoznak, szerintem kevés pénzért megcsinálják szépen. De amúgy szerintem lecsiszolják, lealapozzák, hőálló fekete festékkel lefújják, nagyon más módja nem hiszem, hogy van.