Hali mindenkinek.Tudom sokszor volt már téma a Z-ékbe valo motor oil,de nincs kedvem keresgetni.Asszem Fuchs-ot ajánlottak,de milyen,és mennyi kell bele,úgy,hogy olajszürőt is cserélek? a mocim Z750 2005-ös,ha ez számít. Elöre is köszi.
Hello!
dome74 mondta,hogy a te volt GasGas-odat sikerült megvennem:)
Te voltál az első tulaj?Volt valami baja a motornak vagy miért adtad el?Km valós?:)
Szia:Gábor
Sziasztok,
Köszi mindenkinek a kommenteket a táskákról.
Gyapi, Panyó, ha minden jól alakul, akkor leugranék én is szombaton, ha szabad...
Majd telefonálok, ha már tudom, hogy mi a stájsz.
Mikor gondoltátok az akciót?
Nem ócso bakker, fene a fajtájukat!
Régen voltam autóval, de nem akarok hülyeséget írni, csak emlékszem hogy SOKK volt .
Jövőhéten ha összefutunk ne lepődj meg,
én Vír szigeten leszek ,
sajna nem motorral, családdal
2004-es zére csináltam oldaltáska-tartót(Louis)lábtartó-rendszámtáblatart
ó felfogatással,8-as rozsdamentes köracélból.2007 Z-hez fel kell próbálni a tatyókat,mit lehet kihozni...
Hello Agent, ahogy én rögzítettem, úgy nem fér el utas, szerintem nem utas kompatibilis, de ha kíváncsi vagy, Pesten meg tudom mutatni, fel tudod próbálni megnézni mik a rögzítési lehetőségek.
dome74 mondta,hogy a te volt GasGas-odat sikerült megvennem:)
Te voltál az első tulaj?Volt valami baja a motornak vagy miért adtad el?Km valós?:)
Szia:Gábor
Racefit, annak aki ilyen hangra vágyik.
Meg mindig van egy-egy par vegdobom gyari elado Z1000-hez
http://www.kepesmotor.hu/olaj_...
Köszi mindenkinek a kommenteket a táskákról.
Gyapi, Panyó, ha minden jól alakul, akkor leugranék én is szombaton, ha szabad...
Majd telefonálok, ha már tudom, hogy mi a stájsz.
Mikor gondoltátok az akciót?
Itt megtudod nézni az árakat http://www.jadrolinija.hr/pdfs...
Jó utat nektek!
Nem ócso
Régen voltam autóval, de nem akarok hülyeséget írni, csak emlékszem hogy SOKK volt
Jövőhéten ha összefutunk ne lepődj meg,
én Vír szigeten leszek
sajna nem motorral, családdal
FIGU
Barcsnál ki, Kutinánál autópálya, Zuta Lokva-nál le és át RAB ra.
Nem tudod véletlenül mennyi lesz a komp?
ó felfogatással,8-as rozsdamentes köracélból.2007 Z-hez fel kell próbálni a tatyókat,mit lehet kihozni...
Holnap hívlak!
(megint beindúl a sorozatgyártás)