várjá várjá...mivel magácska egy kicsit bonyolultabb és összetettebb szerkezet az átlag nőnemű egyedeknél ezért megkérném az utóbbi kijelentését értelmezze szándéka szerint plíz
Merre voltatok Ti, Mi ráültünk a motorokra. Senki nem szólt ránk. Bár lehet, hogy azért, met Kawás ing volt rajtam. Így a sógorom minden motoron végzett üléspróbát. Mondjuk úgyis ER6-N-t vesz, mert a kicsiZ nagy neki.
Ja, az egész nagyon snassz volt ! Semmi börze feeling .. mit tudom én ,zene fények egy kis pezsgés stb.Olyan volt mintha valami hodály ravatalozóban lettek volna kiállítva a mocik A csúcs ,hogy nem szabad ráülni a motorokra.BeBE BE....! Ez valahogy a múlt rendszert idézte fel nekem ...szörnyű keleti BLOKK
gondoltam rá, hogy kimegyek és jól megnézlek benneteket , de Brian mondta, hogy nagyon fúj a szél és nincs is sok látnivaló , úgyhogy majd jövő hétvégén megyek , fotózni
Kawa nap tényleg nem volt nagy szám
de az idő
találkoztam
persze Borso
FIGU
nos
vagy csak szellemi támogatást kíván adni
de legalább szép idő volt
Dühömben csavartam 150-et...de jót tett velem !
Tudok benne segiteni
Ha valaki kölcsönadja Gyapinak szerintem olcsóbban lemásolja mint amennyibe a gyári kerülne.
De kell az a valaki!
Kawazsolti!
Múltkor te írtad,hogy bele tudsz(tok) nyúlni a z750 (2007)gyujtástérképébe?(sportszűrő és nyitott dob páros utánállítás)