. Nagyon fent van a víz Bajánál. A hídnál amikor kijössz (bátaszék felé)van egy kereszteződés na ott balra út, jobbra víz volt. Meglepődtem. Én úgy láttam motoron, hogy nagyjából függőlegesen olyan 20-30 cm-re van a víz az úttól, de rögtön a szegélynél már ott van. Még 2-3 nap esőzés és le kell zárni azt a részt... Amúgy csak 3 rendőrt/autót láttam az egész csavargás alatt és csak ezt az 1 mérőautót.Egyik szembejött kanyarban én meg lapon (najó döntve) fordultam olyan 140 körül. Gondoltam is rá, hogy utánam jönnek-e de egy faszt...
) Bent a városban néha megszalad a kezem, de 70-80 fölé sosem megyek, rossz tapasztalat miatt. de visszaveszem, ha észreveszem. Városon kívűl, pedig ahogy adja magát. Mostani túrán 2 óra 20perc alatt volt nagyjából 220-230 km-t. Ja és most sajnos Bajától egészen a Bátaszéki körforgalmik 60-al mentem, mert jeleztek, hogy kint áll a yard és 60-as tábla. Nagyjából olyan 10-15 km.
itt asszem csak egy csoport van
oda mindenképp elakarok menni, időjárástól függ h ráérek e és sajnos előre nem tudok tervezni egyenlőre
20.án kellene menni VEM-re a ringre
Sokan és sokszor kitárgyalták már itt a fórumon