Hogy-hogy 12-ig szól a garancia? Most akkor én tudom rosszul? Amikor megvettem újonnan 2007-ben, kaptam rá 4 év garanciát. Vagy nem?
én is érdeklődtem, erre mondja a krampusz légszűrő is, közöltem vele, tudtommal 18nál csak tisztítás, erre hozzáteszi, igen opcionális.
meg jöttek ilyen faszságokkal, hogy befokolják a hűtővizemet.
+ a következő kb. 1 hónapban lehet, hogy érkezik egy értesítés sebesség túllépésről
Mikor jöttem hazafelé Szombathelyről, eldurrantottam egy trafi mellett(nem vettem észre, csak mikor már késő volt) kb. 170-nel
90 helyett. Majd kiderül, hogy mi lesz.
De akkor már mindegy volt, abban bízom, hogy egy olaj+légszűrő cserét azért nem akkora teljesítmény kicserélni. Meg haza is értem épségben
De észben tartom és jelentkezem, amikor aktuális lesz!
. Amióta az idióta márkaszervizes be akarta magyarázni nekem, hogy az astránál féktárcsát kell cserélni 40ekm-nél és ez 80-ba fájt azóta nem viszem csak szakikhoz és végignézem mit rak bele és én viszem az alapanyagot. Rohadt egy világ ez, mindenki lop-csal...
de seráfütty!
Jövő héten kedden viszem cseréltetni a szimmeringet, ami eddig csak könnyezik szépen, de nem folyik olyan nagyon. Azért mindig megnézem elindulás előtt, nehogy meglepetés érjen, hogy hoppá, nincs fék
a "12ig" az enyémre vonatkozik, hogy 2012ig.
akkor ezek szerint az én 18as szervizem nem számít bele...