amgyú szerintem tényleg nagypapiban... amit nem tudok elképzelni hogy megvalósítható... akár 5 literre is leviheted
De én is úgy érzem, hogy ebből csak tavasszal lesz valami, ha egyáltalán...bár miért ne lehetne szerencsém, nem igaz?
.Ne is mond,nekem 2100neztek meg es csak 3hulye kereskedo hivott csak
.
De mindenképpen full gyári zöldet szeretnék ha már megveszem életem "első igazi" motorját. Az még előnyt ad ha 25Kw van a forgalmiban, ne kelljen Korl. ról korlátlanra vizsgázni 50 ezerért még pluszban. De nagyon szép a vasad, grat hozzá.
Csak kisebb gyengéi vannak, de nem bánod meg, ha beszerzel egy ilyet!
ezért szeretem!Meg a fogyasztás ami manapság nem egy hátrányos dolog.
Igazából egy jó 5 évre biztos letudom így most a motorvásárlást, mert lesz elég lóerő, és kinézet ahhoz hogy ne cseréljem le 2 évente. Elsősorban úgy is túrázásra használnám, arra meg bőven megfelel, száguldani már nem akarok inkább a kényelem kezd elsődlegessé válni. Hosszú távon mennyire vészes az utazás rajta? Szélvédelem azt tudom, hogy nem sok van de kis plexivel lehet rajta javítani nem? Láttam pár modellen van alul is idom, ezt külön lehet rendelni, vagy honnan mennyiért beszerezhető? Esetleg van, vagy volt ezeknek valami típushibájuk amire figyelni kell vásárlásnál? Mit érdemes megnézni ezeknél? Fojtott 25KW os modelleket könnyedén lehet korlátlanná tenni, vagy ez nem így megy? Bocsánat a sok kérdésért így elsőre, csak hát hajt a vágy. Előre is köszönöm a válaszokat!
)
petivagyok@freemail.hu
Mit tervezzel venni?