Szóval:
A leggázosabb szerintem az lcd kiforrasztása, most, hogy másodjára szedtem ki már nem került csak ~ fél órába. Az a gáz, hogy a furatok nagyon kicsivel nagyobbak csak, mint a kijelző lábai... türelemjáték...
A kékkel jelölteket cseréltem kékre és azt az egy fentit pirosra.
A bal alsó sarokban feljelölgettem a "prizmákat" a piros alatt van a tiltás mező. Nem tudom hogyan lehetne megoldani, lehet körbe kell vágni, hogy a fény ne terjedhessen a kék irányába? Remélem megírja ez a jóember, hogy ő hogyan csinálta meg ilyen faszántosra...
Igen, a szeme alja kint van neki, piros is kicsit. Annyira már nem fiatal, 2009 decemberi. de kiscsaj, ilyen kis modell alkat, úgy is viselkedik, plázakutya....
ezek szerint 3 db boxeres z750es tag van a fórumon :)
Én már láttam a tied, ő még fiatalabbnak tűnik, jól gondolom?
Sid augusztusban lesz 2 éves. Nem semmi egy kutya, le sem lehet lőni, ilyen fényképet csak nagyon nagy szerencsével lehet róla csinálni... Látom a tiednek is kész van a bal szeme... Tipikus boxer betegség...
Szép jó estét!
Megkérdezhetem hogyan "kerítetted" le a piros fényt? Az enyém így néz ki, most szétszedtem, mert nem elég erős a fénye, az ellenállásokkal kell variálni. És hamár szét van szedve akkor én is jobb szeretném összerakni úgy, mint a tied. A led felett viszont van egy prizma ami szétteríti a fényt. Nem tudom elképzelni hogyan eszkábáltad meg... Megtennéd, hogy leírod? Köszi!
Az autóval incs baj mert összkerékben elmegy elég sok helyen..
Csak mikor kifordulok az utcán és ilyen lejtős a kanyar... gáz nélkül kipördül és pörögtem egyet az úton a rendőr előtt... majd jött egy traktor póttal aki ráfékezett és bekacsázott XD A rendőr meg kézifékkel visszaperdült XD :D Jó kis akció volt..
A leggázosabb szerintem az lcd kiforrasztása, most, hogy másodjára szedtem ki már nem került csak ~ fél órába. Az a gáz, hogy a furatok nagyon kicsivel nagyobbak csak, mint a kijelző lábai... türelemjáték...
A kékkel jelölteket cseréltem kékre és azt az egy fentit pirosra.
A bal alsó sarokban feljelölgettem a "prizmákat" a piros alatt van a tiltás mező. Nem tudom hogyan lehetne megoldani, lehet körbe kell vágni, hogy a fény ne terjedhessen a kék irányába? Remélem megírja ez a jóember, hogy ő hogyan csinálta meg ilyen faszántosra...
Köszi
Jó lenne már valami közös túrát összehozni! ! !
Ki lenne a harmadik?
Panyo: nemsokára lefotózgatom....
ezek szerint 3 db boxeres z750es tag van a fórumon :)
Sid augusztusban lesz 2 éves. Nem semmi egy kutya, le sem lehet lőni, ilyen fényképet csak nagyon nagy szerencsével lehet róla csinálni...
Ez engem is érdekelne!
Ha szétszetted,fényképeket csinálj
most nézem csak milyen szép boxered van
óriási az a kutya, kb 3szor olyan széles mint enyém
Megkérdezhetem hogyan "kerítetted" le a piros fényt? Az enyém így néz ki, most szétszedtem, mert nem elég erős a fénye, az ellenállásokkal kell variálni. És hamár szét van szedve akkor én is jobb szeretném összerakni úgy, mint a tied. A led felett viszont van egy prizma ami szétteríti a fényt. Nem tudom elképzelni hogyan eszkábáltad meg... Megtennéd, hogy leírod? Köszi!
Csak mikor kifordulok az utcán és ilyen lejtős a kanyar... gáz nélkül kipördül és pörögtem egyet az úton a rendőr előtt... majd jött egy traktor póttal aki ráfékezett és bekacsázott XD A rendőr meg kézifékkel visszaperdült XD :D Jó kis akció volt..
Hétvégén pimp.
Itt tegnap este elkezdte és még most is nyomja :( Az utakat meg nem takarítják.. 4x4-be lehet tolni az autónak.-...
Nállunk nem esett,de nagyon hideg volt(van)