ja igen, előtte egy ezres V2-őt néztem (SV1000), de nem indult be
találtam egy jót nem akartam/mertem tovább keresgélni mert egyrészt ezerszer átnéztem mindent másrészről meg féltem hogy elviszik ezt, illetve nem akarok szezonban moci nélkül lenni semmiképp
nem volt a lánc szar rajt akkor szokott nagyon rángatni ha egy szakasza meg van nyúlva - haveromé is ezt csinálja most meg is rendeltük neki az új szettet
.
egyetértek veled.kinek a pap...kinek a papné,én egy KTM 660-as supermotyoról űltem át a tuncsira,az is elég brutál..."ideges""kis dög volt...de telyessen más az 1 henger...a V-2.....és a sor négy:)
A V-2 is képes csodákra,nem csak a nyomaték nagy,de pl a motorfék is....ami okozhat bőven meglepetéseket,amikor hozzám került a tuncsi,országos haverom/kibacottul tud motorozni/tanácsa az volt:huzd neki...tedd oda.......és igaza volt,egyben uralni,és tiszteni is kell a tecnikát......talán ez a titok?De más....nagyon más a sor,és a V.
Akikkel szoktam mocizni,kawa 12 r a maga 200 pacijával/a srác kawa örült sumi/a másik 1000rr honda 190 paci,és volt még 750-es szuzi 150 pacival,mi igy négyen csapattunk,hát egyenesbem megvertek,a szuzi volt fogható,de ahogy jött egy kis szerpentin:)))végük volt:)