, sokat melóztatok rajta látszik.
, ha mér menni nem lehet vele /az idő miatt/, plusz ugyan olyan szívesen foglalkozok vele mint használom.
. Először mert elég nagy nak látom hoyg értelme legyen, masodszor mert úgy látom nem kell hozzá kifúrni az idomot, végül az alakja is szimpi.
Nem olcsó, de motoros rendőrök tartják a szabadidejükben a rendőrség pályáján, ami ugyebár pénzbe van. Tényleg nagyon jó, érdemes menni. Infók itt: www.mobitt.hu. Megpróbálok összeszedni min. 10 embert, hogy kapjunk csoportkedvezményt.
Néhány repedt vázú ER-6-ost már beszerveztem.
Ezutan en garanciaidoben csak szakszervizbe fogom vinni... En is azt hittem, hogy egy kawanak nem lehet kulonosebb baja. Hat, mas baja nem is volt...
A motor amugy szurke importortol volt, igy a garancia ervenyitese enyhen szolva problemas volt otthon... Koszonhetoen az EU-nak es az artatlan kepemnek, az ugybol jol jottem ki: konkretan egy nemet rendszamu kisZ tarsasagaban...
,de még így is jó nagyon,mert a kakasdi bontós 250et mondott a telókra féknyergek nélkül!
,gyönyörködök kicsit a hangjába!
? A szezont nekem sem ártana majd új gumikkal kezdenem, s ez meglehetősen baráti ár az eddigi forrásaimhoz képest.
Bocsika, de elfelejtettem a bukó gombáidat vetted vagy csináltátok.
Igazándiból az ülés alatti érdekel, mert hasznos lehet és tetszik is
Azt hiszem hasonló az izlésünk ezért így egybe és részleteiben is tetszik a mocid.
Ha javul az idő biztos találkozunk valahol, kiváncsi lennék élőben is rá, meg a tapasztalataid ra,
hogy elkerüljek 1-2 zsákutcát
Csá FIGU