Bar eddig mindig kibirtam hazaig nagy nehezen. Nekem nem a hatsom fajdul meg, hanem a terdem meg a nyakam, mondjuk ez autopalyan ertendo. Es nagyon nem mindegy az se, hogy milyen sisak van az ember fejen, mert ha egy kicsit is cugos vagy mocorog, akkor sokkal hamarabb kikeszul az ember. Iden meg 1x megyek egy Aachen-Budapestet, aztan soha tobbet...
.
.
.
.
, normális ár /akkormég/
, praktikum /szellőző a jakon/
tam
, de szerintem Szombathelyen 80-100 darab ezres kedvezményt biztos adnak, plussz amit még kiharcolsz.
Steve!
Te voltál 7végén a tesztnapon Orfűnél?
Én legurultam,Orfűnél már kúrva jó kis kanyargós utak vannak és egész jó minőségben,az a tesztre lezárt útszakasz meg maga a paradicsom !
Ki is próbáltam 1 Ducit (Hypermotard) igen jól szedi a lábát és igen mókás 1 vörös dög,kicsit endurós érzés vezetni,baszott jó futómű ,1ujjas ultrabrutál fék,adagolhatóság nulla,de zsír, motorja is tol egész szépen! És ami a legjobb benne 150-nél alig volt rajta mentszél ! Mondom ilyen nincs,egyszerűen olyant a Z 100nál! pedig semmi nincs rajta,felülsz rá, kormány és kész ,nincs előtted semmi!
Használati értéke nulla + vagyonba kerül, de vendelkedésre a legkirályabb !
Aztán ráültem az Aprilia Shiver 750 re! Ha 1 szóvel kéne jellemezni: Gyenge! de nagyon,se alul,se felül nem megy! húzattam,mint a z-met és állandóan leszabályzott,mikor épp megjött vna az ereje!
Viszont a KTM superDuke 990! Na az fasza,az odabasz mindnehol ! 1etlen negatívuma van csak: vételár
Steve!
Sajna túl sokan voltak és nem tudtam kiszedni a Desmosedici-ből a telókat!
Szal végülis inkább mentem volna a saját motorommal,abban nincs hiba